USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п'яний водій без прав на керування влетів у відбійник

27 Лютого 2023 15:01
У суботу на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече сталася дорожня автопригода.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили водія автомобіля Skoda, який здійснив наїзд на відбійник. Внаслідок зіткнення авто дістало механічні пошкодження, пошкодилися також елементи вулично-шляхової мережі: відбійник та ліхтар. Травм в автопригоді, на щастя, ніхто не отримав.

Під час спілкування з 56-річним керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити огляд на місці події чи в медзакладі чоловік відмовився. Крім цього, охоронці порядку з’ясували, що водій не мав права керування.

Інспектори склали на чоловіка протоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів чи іншого майна) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus