USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині водій вантажівки в'їхав в Opel і втік

20 Липня 2022 13:07
До ковельських патрульних 19 липня звернулася жінка та повідомила про дорожньо-транспортну пригоду.

Заявниця розповіла, що припаркувала свій автомобіль марки Opel Astra і пішла у справах. Згодом небайдужі громадяни повідомили їй, що водій вантажівки марки Mersedes здійснив наїзд на її транспортний засіб та вказали номерний знак автомобіля, який вчинив ДТП та поїхав з місця події, повідомили у патрульній поліції Волині.

Незабаром винуватця дорожньо-транспортної події патрульні відшукали та разом з ним оглянули вантажівку, на якій були подряпини та залишки фарби, яка співпадала з кольором пошкодженого авто.

Керманич вантажівки пройшов тест на огляд алкогольного сп’яніння, який виявився негативним.

На винуватця патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, а саме за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus