USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині водій в'їхав у припаркований автомобіль та втік

14 Квітня 2021 11:10
На Волині встановили водія, який вчинив ДТП та зник з місця події.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Вчора, близько 16 години, патрульні отримали повідомлення про ДТП. Заявниця повідомила, що на вулиці Косачів у Ковелі, водій, керуючи транспортним засобом Toyota Corolla, здійснив наїзд на припаркований автомобіль Volkswagen Passat та покинув місце пригоди.

Патрульні оперативно прибули на місце події, де опитали очевидців.

Для розшуку автомобіля Toyota Corolla патрульні передали орієнтування іншим екіпажам.

Згодом один із екіпажів виявив вказаний автомобіль із характерними пошкодженнями на вулиці Мечникова.

Патрульні встановили, що за кермом перебувала 25-річна жінка, яка не була уважна, не стежила за дорожньою обстановкою, не дотрималася дистанції та здійснила наїзд на припаркований транспортний засіб, у результаті чого автомобілі отримали механічні пошкодження. Опісля цього вона зникла з місця автопригоди.

На водійку патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122-2 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Санкція статті 124 КУпАП передбачає накладення штрафу в розмірі 850 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Санкція статті 122-2 КУпАП передбачає накладення штрафу в розмірі 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного року до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області інформує, що протягом березня скоєно 27 дорожньо-транспортних пригод із залишенням місця пригоди. Патрульні Волині розшукали 22-х винуватців та склали на них відповідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus