USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині вогонь з палаючого сміттєзвалища перекинувся на ліс. Відео

17 Квітня 2020 12:38
Сім загорянь сталося протягом 16 квітня поблизу лісових масивів Ківерцівського, Колківського, Цуманського, Володимир-Волинського, Прибузького лісгоспів.

Як повідомили у пресслужбі волинських лісівників, це загрожувало лісовою пожежею, адже поблизу масивів Колківського та Ківерцівського лісових господарств ліквідовувати вогонь довелося одразу у двох різних місцях.

Обидва загоряння на територіях, суміжних із ДП «Ківерцівське ЛГ», сталися через підпал смітників. Одне – в селі Бодячів Ківерцівського району, де знаходиться сміттєзвалище міста Ківерці. І хоча вогонь вдалося швидко локалізувати, проте місце загороння ще тлітиме. На місці події рятувальники заливали спалахи вогню. Ліквідовувати вогонь заважав сильний вітер, який постійно спричиняв повторне розгорання.
Ще одне сміттєзвалище – точніше стихійний смітник – горів біля с. Сокиричі Ківерцівського р-ну. Вогонь поширився миттєво у місцеві самосівні ліси. Фактично протягом кількох годин вигоріли більше 50 га полів та самозаліснених територій. Вогонь був фактично на підході до житлових будинків.

Спільними зусиллями лісівників та рятувальників пожежу вдалося локалізувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus