USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вручать премію імені Бориса Клімчука

16 Березня 2015 14:19
«Бережи життя. Цінуй мир» - під таким девізом стартує робота оргкомітету конкурсу «Люди року-2015. Волинь», у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Про початок роботи над організацією заходу розповіли під час прес-конференції. Девіз заходу в 2015 році: «Бережи життя. Цінуй мир»

«Люди повинні навчитися співчувати, цінувати кожен день», - розповідає організатор Олена Бекеша.

Захід планується організувати знову у патріотичному форматі і на основі національних мотивів. Планується залучити столичних артистів та волинських виконавців.

Нагадаємо, у грудні 2014 року відбулося вручення премії «Люди Року-2014.Волинь», де відзначили найдостойніших жителів краю та організації області.

Головна мета заходу - нагородити людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому, які творять сьогодення та історію. Однак цьогоріч планують нагородити не лише професіоналів. Обіцяють відзначити й тих, хто направду, найбільше розуміє ціну життя і миру: вручать медалі героям АТО.

Зі слів Олени Бекеші, вже активно розпочинається робота оргкомітету над моніторингом кандидатів на премію в усіх номінаціях. Для цього вони опрацьовують і медіа-ресурси, і заявки. Але тим волинянам, які вважають, що вони достойні премії, варто надіслати заявки на адресу оргкомітету. Надіслати ці заявки можуть і рідні, і друзі претендентів, якщо вони соромляться, але насправді гідні стати людиною року.

«У нас багато талановитих людей. Є дітки, які беруть участь у конкурсах, є воїни, економісти, волонтери, які можуть своїм прикладом показати майбутньому поколінню, як треба жити. Треба показувати добрі справи, щоб інші брали приклад», - зауважила вона.

Окрім того, у рамках заходу відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». У зв’язку з ситуацією в країні, кошти зібрані на акції та від продажу квитків, будуть виділені на лікування бійців.

До слова, організатори обіцяють чимало нововведень і сюрпризів на цьогорічне нагородження, які поки що тримають у секреті. Проте одне з нововведень усе ж оголосили. Цьогоріч планують вручити премію імені Бориса Клімчука,, яку презентував голова Благодійного Фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Нагадаємо, торік екс-голову Волинської ОДА Бориса Клімчука посмертно удостоїли звання «Легендарна постать Волині».

На думку Дмитра Глазунова, постать Бориса Петровича для нашої області знакова.

«Сьогодні важко знайти людину, яка б зробила більше для волинян. Це людина, яка все життя віддала для свого краю, для волинян, яких дуже любив. Де б він не був, він завжди про нас дбав. Він вважав себе сином волинської землі. Він був при всіх президентах, владах, і під час усіх подій орієнтувався на волинян. Він відкидав саме поняття дотаційності нашої області», - пояснив він.

Уперше іменна премія імені Бориса Клімчука буде вручена на черговій церемонії нагородження «Люди року-2015. Волинь» восени 2015-го. Зі слів Дмитра Глазунова, її вручатимуть за здобутки, які утверджують гуманістичні ідеали держави, за вагомі вчинки у суспільно-політичному житті області і Україні. Одна людина може отримати цю премію єдиний раз. Вже розробляється логотип цієї премії, буде диплом, статуетка. Її вперше покажуть під час нагородження.

Власне, чи з’являться нові номінації в конкурсі - покаже час. Адже, кажуть організатори, часто люди роблять такі вчинки, які достойні новостворених номінацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
За справедливість Показати IP 16 Березня 2015 14:31
Цікаво, чи так як завжди будуть визначати переможців? У минулому році нагородили салон "Доміно", де послуги надають надзвичайно непрофесійно І самі визнають свої помилки. За що ж їх нагородили?
Анонім до За справедливість Показати IP 16 Березня 2015 16:58
Ти прізвище власниці Доміно знаєш?
За справедливість до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 18:47
Ні, не знаю. А що?
Анонім до За справедливість Показати IP 18 Березня 2015 18:32
Федецька. Дружина футболіста. Цією купленою нагородою вона собі рекламу зробила.
наградіть до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 22:36
клімчуком башкалєнка..
Це добре, але.. Показати IP 16 Березня 2015 14:32
Просимо керівництво ВІЕМа, що на вулиці Електроапаратній, прибрати свою територію.Загадили весь парк.Під ялинками і пам"ятником валяється цілий самосвал сміття. Які знання - такий і порядок навкруги.
Номінантка Показати IP 16 Березня 2015 14:36
Лєночка, а скільки цього року коштує перемога в номінації??
За справедливість Показати IP 16 Березня 2015 14:36
Цікаво, чи так як завжди будуть визначати переможців? У минулому році нагородили салон "Доміно", де послуги надають надзвичайно непрофесійно І самі визнають свої помилки. За що ж їх нагородили?
лучани Показати IP 16 Березня 2015 14:50
Яка премія? При Клімчуку розвіла та процвітала корупція. Без відкату ніхто не міг зайти в облдержадміністрацію.
Суддя Дред до лучани Показати IP 16 Березня 2015 15:49
А ти носив той відкат олень і не треба розписуватися за всіх лучан
да до Суддя Дред Показати IP 16 Березня 2015 22:38
вони крали і ділились..добрі були...
луцьк Показати IP 16 Березня 2015 14:55
А звідки фінансування надходить до хвонду?
аяяй Показати IP 16 Березня 2015 15:10
а давайте Пашу Данильчука висунемо на цю премію
лучанка до аяяй Показати IP 16 Березня 2015 15:42
........i Гузя......якась безглузда премiя виходить...........
Суддя Дред до аяяй Показати IP 16 Березня 2015 15:45
Павліку данильчуку треба всунути премію в одне місце
Волинянин Показати IP 16 Березня 2015 17:03
За часів Клімчука всі державні великі тендери вигравались тільки по його вказівці або за вказівцівкою його замів а результат платники податків в тратили десятки мільйонів гривень і сьогодні все шито крито
так до Волинянин Показати IP 16 Березня 2015 22:50
бо сантєхмонтаж аж в 16 місце по освоєнних державних коштах по україні попав..аптєкарь друг і дальше нагінає всіх і вся...машина мчиться ..процент капає..каму?
мільйон до Волинянин Показати IP 16 Березня 2015 22:51
баксів на стіни школи в селі на 300 учнів..типовий тендер..
Штефан, Луцьк Показати IP 16 Березня 2015 20:32
О-о. Саме так. І премію № 1 треба дати мерсу Нововолинська В. Сапожнікову - другу захребетному, і "відкатному" партнеру покійного. Іще одна колекційна статуетка із неголеним та запухлим обличчям "дєточки" Борі. Тілько візьміть за неї, на цей раз з нього, $ 1 млн. Не збідніє. Та й порадується дід за кореша, із вашого дозволу, на небесах.
НІна логіка Показати IP 16 Березня 2015 21:07
Премію Нобеля дають з фонду Нобеля. А премію Бориса Петровича з фонду Клімчука?І що ж за дискрімінація-а де премія Шиби,Кривицького,Башкаленка?
рижков сергій Показати IP 16 Березня 2015 21:11
ще досі е борги від держави які напрацював- наобіцяв Клімчук...
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 21:56
А чи не цей Глазунов очолює лікарняну касу? І за людські гроші купує дорогущі годинники?
не правильно Показати IP 16 Березня 2015 22:43
У нас багато талановитих людей. правильно по чєчєтову-сімей..
піпки до не правильно Показати IP 16 Березня 2015 22:55
піпкують піпки піпками і дальше..а запіпковані запіпкувались по самі айця..це не гній навіть,це навоз..
добродій Показати IP 16 Березня 2015 23:06
Шановні добродії! Та майте ж в серці Господа Бога! Станьте перед іконою і скажіть чесно - я особисто зробив більше добрих справ для своїх земляків, для Волині ніж Борис Клімчук - і назвіться. НЕ НАЗВЕТЕСЯ!!! Бо Борис Петрович ,будучи на різних чиновницьких посадах, як на Волині так і поза межами нашої області, завжди робив добро і добрі справи для волинян. Назвіть прізвища людей, хто більше зробив добрих справ для для волинян і Волинського краю? І скільки у людей має бути у серці злості, щоб палюжти цю достойну людину, яка зараз у Царстві Небесному і яка дійсно заслуговує, щоб іменем Бориса Клімчука вшановували достойних волинян за добрі справи, не тільки премією Бориса Клімчука, але назвали його іменем школи і вулиці на Ковельщині, Луцьку та в інших районах області?! І ТАК СКОРО БУДЕ! ЗГАДАЄТЕ ДОПИСУВАЧА - ДОБРОДІЯ! БО БОРИС ПЕТРОВИЧ КЛІМЧУК, ЗА СВОЇ ДОБРІ СПРАВИ, ЯК НІХТО НИНІ ЗАСЛУГОВУЄ НА ЦЕ!!! І добре що, хорошим почином та прикладом для цього - буде новостворена премія Імені Бориса Клімчука, якою нагороджуватимуться волиняни за добрі і значимі справи у Волинському краї.
добродій до бережи Показати IP 16 Березня 2015 23:50
Шановний! Ось це і Ваш весь рівень ІНТЕЛЕКТУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus