USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині втопився 16-річний школяр, тіло шукають дві доби

19 Лютого 2018 11:34
У селі Угли Ковельського району потонув 16-річний місцевий мешканець.

Трагедія сталася в суботу, 17 лютого, близько 17 години вечора. Саме тоді обидва рідних брати прогулювалися вздовж берега річки Стохід. Один зі них – 2002 року народження, вирішив податися на кригу водойми. Тоді лід був надто тонкий, і хлопець за мить опинився у холодній воді, а потім і зовсім зник з поля зору старшого брата. Про це повідомили на апаратній нараді при голові Ковельської райдержадміністрації Віктору Козаку, пише Про Ковель.

Про те, що в селі сталася біда, Велицький сільський голова Віктор Ковальчук негайно повідомив Державну пожежно-рятувальну службу. За викликом прибули працівники водолазно-рятувального відділення міста Луцьк, рятувальники Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області та фахівці інших відповідних служб.

Ще й до сьогодні зниклого хлопця не знайшли, тому пошуки школяра не припиняються ні на мить.

Віктор Козак закликав освітян провести в навчальних закладах бесіди зі школярами щодо заходів безпеки на водоймах у зимову пору року, а батьків – приділити своїм дітям необхідну увагу. Також він попросив рятувальників сповістити рибалок про підступність нинішнього тонкого льоду, щоб ті не ризикували власним життям.

Як повідомили у прес-службі волинських рятувальників, станом на 9:00 19 лютого рятувальники здійснили 11 спусків під воду, обстежили 300 м2 дна та 500 м прибережної території. Однак знайти підлітка поки що не вдалось.

До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 5 водолазів, 3 рятувальника та психолог Управління ДСНС України у Волинській області, який надавав допомогу батькам зниклого хлопчика.

P. S. Станом на 08:00 20 лютого пошуки тривають. Підлітка досі не вдалось виявити
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus