USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині виявили два безпілотники, якими переправляли через кордон цигарки

12 Листопада 2020 09:40
Військовослужбовці Луцького загону припинили чергову незаконну оборудку з переміщення сигарет.

За інформацією здобутою оперативними співробітниками, приблизно опівночі прикордонний наряд зафіксував літальний об’єкт, що переміщувався вздовж українсько-польського кордону, повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Прикордонники одразу про даний факт повідомили підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ, а також сповістили польських колег та організували пошукові заходи.

І вже незабаром, за допомогою тепловізійного приладу спостереження, вдалося виявити літальний апарат, який знижувався. Під час пошуку за кількасот метрів від державного кордону було виявлено гексокоптер та 200 пачок сигарет, прикріплених до нього.

Проте, пошукові заходи на цьому не припинилися і вже з настанням світанку прикордонникам вдалося знайти ще один «сигаретний борт». Цього разу у лісовому масиві було виявлено квадрокоптер та 500 пачок сигарет.

«Безпілотники» та тютюнові вироби доставлено до підрозділу. Наразі встановлюється коло причетних до незаконної діяльності осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus