USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виявили партію контрабандних цигарок на 10 млн гривень

21 Листопада 2020 14:18
Із затриманої на кордоні з Білоруссю вантажівки з оселедцями прикордонники дістали сигарет на 10 мільйонів гривень. Всього вилучено 679 ящиків сигарет білоруського виробництва загальною кількістю майже 340 тисяч пачок.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Нагадаємо, сьогодні вранці на кордоні з Білоруссю прикордонники Луцького загону затримали вантажівку «VOLVO», запаковану сигаретами білоруського виробництва.

За документами фурою 21-річний волинянин віз через білорусько-український кордон оселедці. Проте, коли він прибув в пункті пропуску «Дольськ», врахувавши наявну оперативну інформацію, прикордонники ініціювали поглиблену перевірку автомобіля спільно з митниками.

В результаті вивантаження та перерахунку встановлено, що українець незаконно привіз із сусідньої країни майже 340 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва. Попередня сума оцінки товару складає понад 10 млн грн.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus