USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни безпілотником хотіли перевезти в Польщу контрабандні цигарки

26 Березня 2021 12:11
На кордоні з Польщею затримали двох волинян, які хотіли переправити у Польщу цигарки за допомогою безпілотника.

Про це повідомяє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, двох чоловіків, які намагались перемістити через українсько-польський кордон тютюнові вироби за допомогою безпілотника, затримали сьогодні на світанку прикордонники Луцького загону.

Осіб, які саме намагалися здійснити незаконну оборудку, виявили на околиці села Красноволя Ковельського району оперативні співробітники Держприкордонслужби. Чоловіки за допомогою саморобного літального апарата планували незаконно перемістити до Польщі тютюнові вироби. Аби правопорушники припинили протиправну діяльність та не втекли, прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.

На місці затримання охоронці кордону виявили безпілотник, пристрій для його запуску, підготовлені до «закордонного польоту» сигарети, а також позашляховик «Рендж Ровер» української реєстрації.

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіції. Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин здійснення правопорушення.

Заходи з протидії протиправній діяльності проводилися спільно зі співробітниками СБУ.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А шоб знали ! Показати IP 26 Березня 2021 12:57
Нуйнотехнології не пройшли ! Прогрес наліцо ! Кукурузники себе не оправдали : почали падати - то під Ковлє, то в Промені. А тут стражі кордону на стражі кордону !
Анонім Показати IP 26 Березня 2021 14:02
Не доведуть. Хлопці просто один одному прівєти передавали. І до кордону далекувато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus