USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виявили труп чоловіка, який півтора року пролежав у квартирі

31 Травня 2019 11:10
В одному з будинків у Володимирі-Волинському виявили тіло чоловіка, яке пролежало у квартирі півтора року.

Про це пише Володимирмедіа.

За інформацією видання, небіжчиком виявився мешканець Володимира-Волинського К, 1961 р.н. Якийсь час він проживав зі співмешканкою, котра була старшою за нього на кілька років, безробітний. Чоловік зник з її поля зору півтора року тому.

На сполох забила сестра чоловіка, котра проживає у Нововолинську, але працює в Італії. Вона востаннє розмовляла з братом 9 січня 2018 року. Після чого зв’язок з ним обірвався.

«Нещодавно жінка повернулася до України та разом з чоловіком приїхала до брата. Достукатись не вдалося і вони викликали поліцію. Те, що довелося побачити, переступивши поріг, було справжнім шоком. У квартирі лежав труп її брата, поруч – увімкнений вентилятор. Про трупний сморід годі було й казати. Адже тіло пролежало у будинку півтора року. Дивно, що сусіди не зреагували на зникнення мешканця їхнього будинку. А ще більше дивує, що не відчули запаху з квартири», – пише видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus