USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку виховують «бандерівців»

7 Лютого 2015 13:00
У Луцьку розпочала свою роботу «школа молодого націоналіста». З різних областей України приїхали молоді люди, аби зрозуміти, що їм потрібно робити в тилу.

Для учасників «Школи» проводять курс лекцій на тему українського націоналізму. Молодь навчають ораторського мистецтва та розповідають, як стати лідером. Також присутнім розкажуть, як правильно

організовувати вуличні акції. В рамках програми школи відбуваються й дебати та дискусії на гострі суспільні теми.

Організатор навчань – громадська організація «Національний Альянс». Заступник керівника ГО Богдан Бальбуза розповідає для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини, що метою цих навчань є гуртування людей, які хочуть долучитись до націоналістичного руху, щоб показати їм, чим вони можуть займатись, перебуваючи не на фронті, а у своїх містах.

«Ми виховуємо молодь любити свою Батьківщину, створюємо нову українську хвилю», - каже Богдан.
З його слів, в громадській організацій «Національний Альянс» є близько 200 активістів, а також - в рази більше менш активних людей, які долучаються до суспільно-культурних заходів.

Аби стати учасником «школи молодого націоналіста», на Волинь приїхала Олена Котляр із Чернігівщини.

«У себе вдома ми проводимо табори для молоді, де виховуємо у них любов до рідної землі. Я приїхала сюди, аби почути щось нове, запозичити новий досвід. Також ми тут, аби зрозуміти наш потенціал і усвідомити, що ми можемо в тилу робити на благо нашої України», - розповідає Олена.
На питання «що таке патріотизм?», учасниця школи відповіла так: «Це - стан душі. Також це - ідея робити усе, що в твоїх силах задля цілісності нашої країни, задля збереження нації, культури».

Лектор школи, голова громадської організації «Національний Альянс» Майя Москвич наголосила, що доля нашого народу йде по колу й нині знову настав період, коли українці виборюють свою незалежність від загарбника Росії. Необхідно ще протриматися рік чи десять, аби Московія розвалилася.

«Тоді ми зможемо розкрити свій потенціал, а він - величезний, бо українці – найкращі письменники, співаки, спортсмени, науковці. Ми станемо однією з найкращих країн світу», - запевнила громадська активістка.

«Школа молодого націоналіста» розпочала діяти сьогодні, 7-го лютого, й триватиме два дні. Кількість учасників – більше двох десятків. Це люди віком від 14 до 29 років з різних міст Волині, є з Києва, Тернополя та Чернігівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
аяяй Показати IP 7 Лютого 2015 13:09
вже давно подібні школи( правда масштабніші )працюють в Росії і як ми зараз бачимо доволі успішно,добре росіяни зазамбували свою молодь в не тільки
Молодці! Показати IP 7 Лютого 2015 13:11
Дякую активістам!!!!!!!! давно треба таке було робити, але на вседержавному рівні
Підтримую! до Молодці! Показати IP 7 Лютого 2015 13:58
Справді молодці!!!! Настав час бути найкращою нацією!!!!
Штефан, Луцьк Показати IP 7 Лютого 2015 13:22
Привіт Майя! Радий. Добру справу започаткувли. Проте. Хто тебе судив і звинувачував із прокурорів та заарештовував, одягаючи на ногу "браслет стеження"? Приймачок? Сліпчук? Не потрібно забувати наших "героїв". Вони так і працюють у обл.прокуратурі під крилом у обласного прокурора Відіма Максімова - брехуна і мільйонера, отримуючи десятки тисяч зарплатні від українського народу. Не соромся. Напиши. Та, й І.Гузя вони ж судили.
дідо Показати IP 7 Лютого 2015 14:00
У людей залишилась стара совкова звичка сідати на задні ряди. Передні ряди пусті.
і чого Показати IP 7 Лютого 2015 14:04
той бугай на фото зараз не на передовій
А ти? до і чого Показати IP 8 Лютого 2015 00:03
Той бугай там був, а ти чому ще тут?
Хлоп Показати IP 7 Лютого 2015 14:24
Саме в цьому залi i зiбралися найкращi письменники, спiваки, спортсмени та науковцi! Саме такими зборами вони нарощують своi досягнення!
777 Показати IP 7 Лютого 2015 14:54
Хочеш стати націоналістом? Набудь чим більше знань зо всіх галузей науки; безперервно вивчай історію та культуру українського народу; переконай себе в тому, що націоналіст - це особа, яка повністю віддає себе своєму народу. Запам'ятай, мати націоналістичні погляди і бути націоналістом, це різні речі; що навіть маючи націоналістичні погляди треба вміти розпізнавати псевдонаціоналістів
Хлоп до 777 Показати IP 7 Лютого 2015 14:56
Ви ще не закiнчили речення.
бандерівка Показати IP 7 Лютого 2015 15:27
Молодці, альянсівці! Сила Духу перемагає там, де нація згуртована!
Анонім Показати IP 7 Лютого 2015 15:37
коментар було видалено
попередньому Показати IP 7 Лютого 2015 15:42
а ти один анонімний д**іл!
123 до аноним Показати IP 7 Лютого 2015 15:43
+++
СЕРГІЙ Показати IP 7 Лютого 2015 16:11
МАЯ МОСКВИЧ МАЄ ВИ ЩУ ОСВІТУ АКТИВНИЙ УЧАСНИК ЄВРОМАЙДАНУ ВОЛИНІ УЧАСНИК ЄВРОМАЙДАНУ КИЄВА ГОЛОВА МОЛОДІЖНОГО КРИЛА НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС БОЄЦЬ БАТАЛЬЙОНУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ ІМЕНІ КУЛЬЧИЦЬКОГО УЧАСНИК АНТИЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ.
Адмін до СЕРГІЙ Показати IP 8 Лютого 2015 01:36
Бондарчук, ти задовбав! Вимикай капс лук!
33 квартал Показати IP 7 Лютого 2015 16:14
Анекдот в тему : ФЕМИНИСТКА - ДО ПЕРВОГО НАСТОЯЩЕГО МУЖЧИНЫ, КОММУНИСТ - ДО ПЕРВОГО ЛИЧНОГО КАПИТАЛА, АТЕИСТ - ДО ПЕРВОЙ ТУРБУЛЕНТНОСТИ В ПОЛЁТЕ, === НАЦИОНАЛИСТ - ДО ПЕРВОЙ ПОВЕСТКИ В ВОЕНКОМАТ...:)
33-му Показати IP 7 Лютого 2015 16:25
Просто є націоналісти, а є ті, хто насолоджується націоналізмом. Те саме можна сказати про феміністку, комуніста, атеїста.
Анонім Показати IP 7 Лютого 2015 21:28
От тільки Московія розвалиться, а тоді ми свій потенціал покажемо.... Якесь недолуге уявлення про духовний і культурний потенціал своїх співвітчизників. А зараз що? Хто заважає розкриватись? Якщо Майя пригадує про історію, яка розвивається по колу, то вона мала б готуватись до визвольної боротьби з Польщею. Ось де промивання мізків... Щось не пригадую, щоб з таких гуртків на початку ХХ століття виходили сильні державні діячі, чи вчені, чи письменникі. Ці групки створюються лише для одного - бути матеріалом для розкручування силових сценарієв. тут дискусією, живою розмовою і не пахне. Гурток впарювання націоналістичної ідеї. Щоб бути справжнім українцем ходити по таких зібраннях зовсім не потрібно.
Анонім Показати IP 8 Лютого 2015 01:04
А как же заявления, что в украине бандеровцев нет?
Михайло Показати IP 8 Лютого 2015 08:43
Націоналісти на Волині не обов’язково бандерівці. Суто волинська організація націоналістів (включно з Рівненщиною і Кременеччиною) була в 30-х роках минулого століття лише ОУН материнського відламу. Лише після винищення в 40-их роках прийшлими бандерівцями з Галичини місцевих мельниківців і бульбівців над залишками волинських націоналістів стали верховодити бандерівці. Так воно вже традиційно тягнеться, якщо на Волині націоналіст, то обов’язково бандерівець. Волинські націоналісти втратили волинський патріотизм
Троль Показати IP 8 Лютого 2015 10:52
Націоналізм без розуму - це граната в лапках мавпи. Розум, конкретизований націоналізм - це вічний двигун. Націоналізм підказує на що потрібно спрямувати свій розум. І це не обов'язково в своїй країні. Швед Карл Густав Маннергейм був видатним фінським націоналістом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus