USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Викрили лучанку, яка займалася сутенерством

24 Липня 2018 10:16
Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП у Волинській області під процесуальним керівництвом Луцької місцевої прокуратури викрили 34-річну лучанку, яка протягом тривалого часу займалася сутенерством. Нині їй оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України та матеріали справи із обвинувальним актом скеровано до суду.

Про це повідомили у поліції Волині.

Оперативники встановили, що 34-річна лучанка орендувала квартиру, підшукувала дівчат та клієнтів і від цих послуг отримувала дохід. Слід зазначити, що жінка і сама час від часу обслуговувала клієнтів за винагороду.

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили правопорушниці про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, йдеться про сутенерство або втягнення особи до зайняття проституцією. Матеріали справи із обвинувальним актом скеровано до суду. За такі діїжінці загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 24 Липня 2018 10:56
Знов Дьоміна???
опа Показати IP 24 Липня 2018 10:56
Давно пора цю справу легалізувати. Тоді і податки сплачуватись будуть і робочі місця нові з'являться.
Лучанин до опа Показати IP 24 Липня 2018 13:53
Дивні слова: в нашій країні, навіть, з легального бізнесу податки не всі платять, а ви хочете, щоб ще й проститутки платили. І цікаво, чи хтось із плюсуючих (якщо він чоловік)пішов би сам чи відправив свою дружину(дочку) на таке робоче місце. Чи це можливо жіночки стільки плюсиків поставли, бо їм хочеться таке робоче місце?
опа до Лучанин Показати IP 25 Липня 2018 09:51
Діло добровільне. І кожен сам вирішує яким верстатом собі гроші заробляти і скільки. А бажаючих завжди буде достатньо, це ж ринок.
Григорій Іванович Показати IP 24 Липня 2018 11:58
Фото в студію! А також адреси, телефони...
Іван Григорович до Григорій Іванович Показати IP 24 Липня 2018 12:40
Для чого тут фото, адреси, телефони? Фото - так безплатним порно всіх видів пів-інтернету завалено, викачуй на здров'я поки канал не трісне, хто тобі заважає? Адреси і телефони - іди в "вражескій века" в відповідні групи, там телефонів набереш достатньо, аби бабла хватило) Тобі журналісти повинні шлюх організовувати, чи що?) Ти, дядя, запам'ятай основне правило - ніяких передоплат нікому. І про гуму не забувай, щоб потім мікрофлору з мікрофауною не виводити з організму, але думаю не дитина - розумієш сам. Дєрзай, все вийде))
Опа до Григорій Іванович Показати IP 24 Липня 2018 16:55
сусідка з кравчука 10
Мудре Житіє Показати IP 24 Липня 2018 12:56
"жінка і сама час від часу обслуговувала клієнтів за винагороду" - то є працьовита феміна! Не цурається любої праці, допомагає з роботою іншим - то є честь. Певно і батюшкам занести капюри не забвала. Волинська Роксоляна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus