USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині викрили підпільну автозаправку

20 Лютого 2017 14:17
В ході операції «Акциз-2017» на Волині припинено діяльність підпільної АЗС.

Про це повідомили у прес-службі оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області

Працівники податкової міліції Волині із працівниками Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області в рамках проведення операції «Акциз-2017» припинили діяльність підпільної автозаправної станції в с. Скулин Ковельського району.

В складських, господарських та гаражних приміщеннях місцевий житель облаштував цех зі змішуванню, розливу та реалізації паливно-мастильних матеріалів - бензину та дизельного пального.

Зокрема, у рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвали суду провели обшук у приміщеннях, де зосереджувалася нелегальна діяльність.

Відтак, правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили обладнання, що забезпечувало змішування та розлив дизельного палива та бензину. Крім того, за результатами проведення слідчих дій вилучено 3500 літрів паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості, орієнтовною вартістю 100 тис.грн.

Наразі проводиться огляд вилучених підакцизних товарів та вирішується питання про призначення судових експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 20 Лютого 2017 16:45
Ого, ото вже і знайшли АЗС))))))
Пташка Показати IP 20 Лютого 2017 20:41
Ага..це співробітники хоч чимось похвалилися-працюємо зарплатню не даремно отримуємо..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus