USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Власника підпільної заправки на Волині судитимуть

18 Січня 2016 18:52
Кримінальне провадження у справі про підпільну АЗС в Ковелі Волинської області спрямовано до суду. Про це повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Ковельчанину, який організував незаконну АЗС, оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 204 КК України ще 28 грудня 2015 року. А матеріали досудового розслідування у цій справі, яке здійснювало слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області прокурором 12 січня 2016 року спрямували до Ковельського міськрайонного суду Волинської області з обвинувальним актом.

Відтак, рішення щодо міри відповідальності перед законом ковельчанина, який здійснював незаконний бізнес з реалізації дизельного пального, – за судовою гілкою влади.

Нагадаємо, що підпільну АЗС викрили працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках заходів операцій "Акциз-2015" та "Нафтопродукт-2015" у листопаді минулого року.

Тоді під час обшуків у складських приміщеннях, що орендувалися одним з приватних підприємств, працівники податкової міліції ГУ ДФС Волині вилучили 700 літрів дизельного пального, резервуари та обладнання для розливу і зберігання пально-мастильних матеріалів. Як встановили правоохоронці, незаконну реалізацію пального організатори підпільного бізнесу фіксували через незареєстровані реєстратори розрахункових операцій (касові апарати).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Люстрація Показати IP 18 Січня 2016 21:21
судити ще треба слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області разом з прокурором що розслідували справу! Підпільна заправка і вилучено всьго 700 літрів палива? це абсурд! така кількість палива тількі в одному бакові авто утримується, розраховано на малозначність справи з подальшим мінімальним покаранням, а то і геть закриттям справи. "порешали по Ковельські" .
Люстратор Показати IP 19 Січня 2016 06:05
треба провірити усі заправки особливо УкрПетроль там Ковальчук з Гончаруком так мутять! пістолети накручені на недолив усі доєдиного! а бензин соляркою бадяжать
7777 Показати IP 19 Січня 2016 08:33
Це точно)))))))
Анонім Показати IP 19 Січня 2016 12:10
Ото "викрили"!!!Та в кожному райцентрі Волині по 10 штук таких "заправок".Саме основне,що на них заправляються "на шару" всі державні структури починаючи з відділів райдержадміністрацій,а то й перераховують бабло чорним нафтовим підприемцям.НЕ смішіть людей ,працюйте, а то в районах скоро нелегальні заправки разом з особняками будуть у вирій летіти."Виявили" 700л,та в одного "чорняка" на власному подвір"і стоять 50кубові цистерни і заправляе він ментів,прокуратуру,податківців і всіх інших за цінами на 4-5гр. меншими,як на стаціонарних АЗС .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus