USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На Волині викрили підпільний цех з реалізації пального

26 Травня 2015 09:56
Податкова міліція припинила діяльність підпільного цеху з реалізації пального на Волині.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Під час проведення операцій «Акциз - 2015», «Нафтопродукт - 2015» та "Рубіж" співробітники оперативного управління та слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області виявили та припинили незаконну діяльність підпільного цеху з розливу та реалізації паливно-мастильних матеріалів у Володимирі-Волинському.

В рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області днями провели обшук в гаражних та складських приміщеннях мешканця Володимира-Волинського.

На місці обшуку співробітники податкової міліції Волині виявили 18 тонн дизельного палива, понад 3 тонни бензину марки А-92, 8,2 тонни моторного масла іноземного виробництва, а також насоси, резервуари і обладнання для розливу і зберігання паливно-мастильних матеріалів. Як повідомляли працівники прокуратури, вартість вилученої продукції становить понад 400 000 гривень.

Така кількість нелегального пального та наявність обладнання, за допомогою якого здійснювалися розлив та реалізація пального, свідчать про налагоджену та досить масштабну діяльність підпільної "заправки".

Всі підакцизні товари та обладнання вартістю 1,3 мільйона гривень вилучені. Наразі правоохоронці вирішують питання про призначення судових експертиз та встановлення незаконних каналів поставок ПММ іноземного виробництва.

Подібні дії правопорушників караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконного виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
форум Показати IP 26 Травня 2015 11:05
а чого ж володимирський форум мовчить. невже така секретка або табу наклали на інфу та таких заправок у нас багато
Василь Показати IP 26 Травня 2015 11:51
людина назбирала на жнива соляри, масла, а тут на-а!....... підпільник "Кіндрат"!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus