USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині визначили переможців фестивалю шахів

16 Травня 2016 22:57
Фестиваль шахів «Волинь-Північ» з нагоди 30-ї річниці аварії на ЧАЕС відбувся 15 травня у Камені-Каширському.

Про це повідомляють організатори заходу.

Фестиваль відбувся з метою залучення населення області до занять фізичною культурою та спортом, активного дозвілля громадян та популяризації гри в шахи в Камені-Каширському.

Перед початком змагань учасників привітали та побажали успіхів заступник директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Карпік, начальник відділу молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації Володимир Сінчук та директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк.


У змаганнях взяли участь 46 учасників з міст: Камінь-Каширський, Ковель, Володимир-Волинський, Нововолинськ, Горохів, Любомль, та Старовижівський, Ратнівський, Любешівський райони.

За підсумками фестивалю з шахів серед чоловіків перемогу здобув Валентин Янюк (Ковель), друге місце - Юрій Мельнич (Нововолинськ), третє - у Олександра Новокрєщонова (Камінь-Каширський). Кращими у шахах серед жінок стала Анна Семенюк (Ковель), третє місце - Наталія Манжос (Камінь-Каширський).


Переможців та призерів фестивалю нагородили грамотами, дипломами, медалями, кубками та призами від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Манжос Показати IP 17 Травня 2016 11:09
Наталія Манжос м.Ковель 3 місце(виправте)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus