USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині з храму викрали гроші, які збирали на лікування дитини

29 Червня 2015 10:43
До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про скоєну невідомою особою крадіжку з приміщення Собору Різдва Христового. Про це інформує Магнолія ТВ з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Волинській області.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили: зі столику, за яким здійснюється продаж свічок та інших церковних речей, невідома особа викрала скляну банку для збору пожертви на лікування дитини.

Працівники міліції встановили причетність до скоєного злочину раніше судимого 41-річного чоловіка без постійного місця проживання. Його спільником був 22-річний неодноразово засуджений за крадіжки мешканець Старовижівського району: він відволікав продавця.

За вказаним фактом склали адміністративний протокол за вчинення правопорушення, передбаченого статтею 51 (Дрібне викрадення чужого майна) КУпАП. Зловмисникам загрожує покарання від штрафу до десяти діб адміністративного арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Червня 2015 12:10
Руку відрубати.
Дядько Показати IP 29 Червня 2015 13:14
А чого ніхто не написав, що то все вкрав Путін і МПшники??? Журналюги, я ж вам ідею підкинув!))) Чого ви такі некреативні сьогодні? Після вчорашнього, чи що?
Перехожий Показати IP 29 Червня 2015 13:20
Може самі вкрали щоб купити чергову митру чи хреста з російського заводу "Софрино" як це роблять Філарет, Михаїл та інші представники розколу....
Дядько до Перехожий Показати IP 29 Червня 2015 13:25
Схоже на правду. У них там постійно щось крадуть. То Василівську церкву обікрали, десь 8 років тому. То в соборі Різдва Христового хтось касу викрадав десь 5 років тому. То Микола Удуд посварився з Євгеном Рябцем знову ж таки за касу, і знову ж таки в цьому соборі...
все минає, гріх зост Показати IP 29 Червня 2015 14:36
І грішник буде праведним, коли за його гроші помоляться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus