USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з нафтопроводу крали труби?

8 Лютого 2018 17:16
8 лютого на автодорозі Луцьк-Ковель, керівництвом УПП у Волинській області було виявлено транспортні засоби обабіч траси, в які завантажували металеві труби невідомого походження великого розміру.

На місце події прибув екіпаж відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП у Волинській області, повідомили у патрульній поліції Волині.

На вимогу полісменів пояснити законність і мету цих дій присутні особи не відреагували, пояснивши, що є «звичайними працівниками, які виконують вказівки». Жодних документів на проведення робіт не надали.

Волинські патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка наразі проводить слідчі дії та описує виявлені труби.

Спецтехніку, в яку завантажували труби, вилучено і доставлено на спецмайданчик м. Ковеля. Трьох осіб, які перебували на місці події, доставлено до відділку поліції.

«За попередньою інформацією, їх викопували неподалік траси, на місці пролягання нафтопроводу, який є державним об’єктом стратегічного значення. Далі їх підвозили до дороги та відправляли згодом у невідомому напрямку. Можливо, труби різали на території всієї області, а вони, за попередньою інформацією, можуть використовуватись у військово-транспортних цілях для транспортування нафтопродуктів», - повідомив заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук.

Про подію повідомлено Службу безпеки України, Управління захисту економіки ГУНП, військову прокуратуру, вирішується питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань та реєстрації кримінального провадження.

Тим часом ІА "Конкурент" розповіли у прес-службі ГУ НП у Волинській області, що декілька років поспіль здійснюється законний демонтаж цього нафтопроводу. До того фірма, яка займається демонтажем, попідписувала договори з сільрадами, аби можна було дістати труби, які проходять під полями селян.

Нові патрульні поліцейські, які нещодавно приступили до виконання своїх обов'язків в місті Ковелі, побачивши техніку біля нафтопроводу, ймовірно, запідозрили крадіжку труб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Алекс Показати IP 8 Лютого 2018 18:44
Звичайний демонтаж нафтопродуктопроводу який іде в сторону Білорусії . Біля Луцька теж демонтовують зараз, зокрема біля моєї ділянки в Струмівці.
Бачу... Показати IP 8 Лютого 2018 19:14
ріжуть і копають ще з літа. Постійно їїжджу на Ковель той бачу.
Проснулись Показати IP 10 Лютого 2018 06:54
Проснулись!!! Вони вже пів року копають і вивозять а зараз тільки побачили... І це не тільки там... Обстежте весь нафтопровід там вже мабуть процентів 80 вивезли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus