USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині з пожежі врятували прикутого до ліжка після інсульту чоловіка

16 Лютого 2021 10:11
За минулу добу рятувальники загасили три пожежі на території Волині.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Вночі у селі Журавники Горохівського району о 3:32 зайнявся вогнем дерев’яний житловий будинок. За викликом прибули працівники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Горохова, які за сім хвилин локалізували пожежу в коридорі оселі, а о 4:34 остаточно ліквідували її.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Вранці о 8:51 ще одну пожежу у цегляній котельні, що прибудована до будівлі автогаражів у місті Ковелі, загасили працівники ковельських 4-ї та 19-ї Державних поржежно-рятувальних частин.

За 24 хвилини вогнеборці локалізували вогонь, що встиг знищити водяний насос, насос фільтрації води, терморегулятор, вікно, 12 м2 оздоблення стін на будівлі автогаражів, пошкодити двері, 30 м2 перекриття та покрівлі котельні. А вже о 9: 41 рятувальники остаточно ліквідували пожежу в котельні.

Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

О 18:18 ще одна пожежа у місті Ковелі мало не забрала життя 64-річного чоловіка, який після інсульту був прикутий до ліжка. Його врятували вогнеборці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ковеля УДСНС України у Волинській області.
Із палаючої кімнати будинку його на вулицю винесли рятувальники на чолі з начальником караулу Сергієм Волосюком та передали до рук медиків.

Врятований госпіталізований в Ковельську центральну районну лікарню, відділенні реанімації, стан важкий.

Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ісса Ндойє Показати IP 16 Лютого 2021 19:58
А хиба він цього хотів ???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus