USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині за 1,5 млн продають будівлі ветлікарні

19 Лютого 2022 17:02
Фонд держмайна виставив на продаж комплекс будівель та споруд Горохівської міжрайонної державної лікарні ветеринарної медицини.

Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

Власником будівель, які виставили на продаж, є Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Балансоутримувачем є Горохівська міжрайонна державна лікарня ветеринарної медицини.

Зокрема, на торги виставили будівлю лабораторії, площею 230,4 кв м, хлораторну, площею15,6 кв м, цегляний лідник цегляний, площею 46,9 кв м, цегляний склад цегляний, площею 108,2 кв м, виварій, загальною площею 57,5 кв м, гараж, площею 91,6 кв м, склад горючого, загальною площею 18,9 кв мВбиральню та збірний резервуар.

Приміщення лабораторії було побудоване у 1950 році решта будівель були зведені у 1955 році. Розташований комплес будівель і споруд у місті Горохів на вулиці Берестецька, 7.

У інформації вказано, що будівля лабораторії перебуває у доброму стані, а решта будівель – у задовільному стані.

Аукціон має відбутися 24 лютого. Стартова ціна лоту 1,576 мільйона гривень.

Нагадаємо, у квітні минулого року голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко підписали меморандум про співпрацю. Предметом Меморандуму стало встановлення партнерських стосунків з метою удосконалення функціонування системи державного управління у сфері приватизації, оренди, використання та відчуження державного майна, що перебуває в управлінні Держпродспоживслужби, і управління об’єктами державної власності.

Зі слів Магалецької, у сфері управління майном в Держпродспоживслужбі накопичилась величезна гора проблем, яких не розв'язували десятиліттями. Зокрема, анонсовано інвентаризацію усього наявного майна та передання на приватизацію непрофільних активів. Це, на думку Дмитра Сениченка, допоможе мінімізувати корупційні ризики й унеможливить незаконне виведення чи захоплення державного майна. Також заплановано створити сучасну цифрову систему обліку майна, що перебуває в управлінні служби.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
семашко Показати IP 19 Лютого 2022 19:48
реформы супрун в действии - уничтожение любой медицины

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus