USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині за 1,8 млн євро реконструюють будинки для переселенців

9 Лютого 2023 17:34
Ковель отримає 1 860 000 євро від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО на облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб.

На позачерговій сесії міської ради затвердили Договір про грант від НЕФКО на облаштування у Ковелі житла для внутрішньо переміщених осіб, повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Дві нежитлові будівлі на Драгоманова, 17 реконструююватимуть під багатоквартирні житлові будинки для людей, що вимушено переїхали до Ковеля.

Північна екологічна фінансова корпорація НЕФКО запустила програму: «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Її фінансує Інвестиційна платформа сусідства Європейського Союзу (NIP) – механізм, спрямований на залучення додаткового фінансування капіталомістких інфраструктурних проєктів в країнах-партнерах ЄС, які входять до Європейської політики сусідства, у таких секторах, як транспорт, енергетика, навколишнє середовище і соціальний розвиток.

Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо підряднику.

Перед тим будуть проведені тендери на всі потрібні ремонтні роботи.

У результаті у місті з'являться житлові приміщення, повністю готові до заселення.

Реалізація такого міжнародного проєкту в Ковелі допоможе частково вирішити питання з житлом для внутрішньо переміщених осіб. Це також шанс для міста відновити та покращити інфраструктуру, зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus