USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині за добу горіли два будинки. Відео

28 Квітня 2021 09:13
За добу волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Зокрема о 02:36 рятувальники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та 22-го Державного пожежно-рятувального поста, а також працівники місцевої пожежної команди селища Мар’янівка ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Хмельницьке на території Мар’янівської громади. Причина пожежі встановлюється. Вогонь знищив покрівлю та перекриття, пошкодив стіни.
У другій половині дня рятувальники з Горохова та пожежники МПО смт Мар’янівки знову виїхали за сигналом тривога – горіла цегляна господарська будівля у селі Борочиче. Горіння локалізували о 15:16, ліквідували – о 15:20. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

У Ковельському районі рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевої пожежної команди села Поворськ о 18:50 ліквідували пожежу дерев’яної хати-пустки у селі Озерне. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
О 15:08 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території – горіла суха трава та чагарники в урочищі Замлиння біля села Бихів на території Любешівської громади. Пожежу, що осередками охопила площу близько пів гектара ліквідували працівники 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів. Ймовірно, до загорання призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus