USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині за кошти від продажу ляльки Харлан провели реабілітацію 14 бійців та трьох прооперували

1 Листопада 2023 20:17
Кошти, які виручили з продажу ляльки «Барбі», що була створена на честь української фехтувальниці Ольги Харлан, пішли на реабілітацію для 14 військових та три операції.

Про це інформує Tribuna.com.

Найвищою ставкою за лот на аукціоні на платформі eBay стали 10 400 доларів від покупця з Італії. Кошти від продажу ляльки пішли для клініки BODRO у Нововолинську.

Як повідомив засновник клініки Сергій Крижановський, за кошти від продажу ляльки в BODRO clinic провели повний курс реабілітації 14 бійцям і трьох прооперували.

BODRO clinic – клініка у Нововолинську, яка займається відновленням військовослужбовців, які повертаються із зони бойових дій.

У своєму інстаграмі клініка проводить аукціони з зірковими лотами – так званими «лотами турботи», кошти з яких також йдуть на реабілітацію військових.

Ольга Харлан є амбасадором клініки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus