USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за мільйон відремонтували районну лікарню

1 Вересня 2016 09:03
Реконструкція Заболоттівської районної лікарні № 2 обійшлася у понад мільйонів гривень, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Реконструкцію здійснили за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку й при співфінансуванні з місцевого бюджету Заболоттівської селищної ради реалізовано проект «Реконструкція даху стаціонарного відділення Заболоттівської районної лікарні № 2». Загальна кошторисна вартість – 1,155 мільйонів гривень, із яких 1 мільйон 28 тисяч гривень залучили саме з Державного фонду регіонального розвитку та 127,2 тисяч гривень – з місцевого бюджету Заболоттівської селищної ради. Замовником будівельних робіт виступала Заболоттівська районна лікарня № 2, а безпосереднім виконавцем – ТзОВ «Луцьккомунбуд».

У рамках проекту реконструювали дах із азбестоцементних хвилястих листів та влаштовали новий шатровий дах із високоякісних сучасних матеріалів. Також провели реконструкцію системи опалення та приміщень стаціонарного відділення лікарні за рахунок коштів стабілізаційної дотації в сумі 482,8 тисяч гривень.

У 2016 році продовжуються роботи з реконструкції приміщень стаціонарного відділення за рахунок коштів обласної субвенції в сумі 600 тисяч гривень та коштів місцевого бюджету в сумі 35 тисяч.

Разом з тим, медики нарікають, що не вистачає кваліфікованих кадрів, потрібні меблі та бракує медичного устаткування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 1 Вересня 2016 14:06
а в Луцьку камсамолєц-х еровник за 8 лямів "відновив" 200 метрів бруківки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus