USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька районна лікарня купує сучасне обладнання

14 Серпня 2019 08:00
Комунальне підприємство «Луцька центральна районна лікарня Луцької районної ради» оголосило відкриті торги на закупівлю візуалізаційного обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини.

Медичний заклад планує придбати сучасну систему рентгенівської комп’ютерної томографії всього тіла. Очікувана вартість цього обладнання становить 8,2 мільйона гривень. Закупівлю здійснять за бюджетні кошти та власні кошти лікарні.

Обладнання має бути новим, таким, що не перебувало в експлуатації, та відповідати технічним регламентам.

Тендерні пропозиції по торгах прийматимуть до 12 вересня. Своєю чергою, аукціон має розпочатися 17 жовтня.

Техніку Луцькій центральній районній лікарні мають поставити до кінця поточного року. Постачальник зобов’язується змонтувати обладнання, протестувати його та налагодити, а також проводити сервісне обслуговування протягом терміну його експлуатації. Гарантія на систему томографії має становити не менше 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До ВН Показати IP 14 Серпня 2019 10:40
Ну реально введіть якусь кнопочку "Побачили помилку - відпишіть", жодної публікації без помилок не обходиться. Це в якій мові існує слово поставник? В українській мові є лише слово постачальник. Та й взагалі якщо це пишуть штатні працівники, то відправте їх чи на курси, чи до школи довчитися. Без образ, вам не гидко самих себе позорити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus