USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за останню добу трапилося 6 пожеж

5 Січня 2016 13:10
Протягом минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж на Волині. Про це інформують у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

4 січня рятувальники підрозділів служби «101» ліквідували 6 пожеж, 3 з яких трапилось внаслідок короткого замикання електромережі, ще 2 через несправність пічного опалення.

Так, о 4:15 у селі Нудиже Любомльського району виникла пожежа в дерев'яній літній кухні. Ліквідували загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини №10 та місцева пожежна команда села Головне. Причина пожежі – короткезамикання електромережі.

З тієї ж причини о 4:20 у Нововолинську зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які ліквідували пожежу.

О 18:28 у селі Мокре Старовижівського району через несправність пічного опалення спалахнув дерев'яний житловий будинок. Рятувати будівлю прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 та місцева пожежна команда села Дубечно.

О 19:00 у селищі міського типу Маневичі внаслідок короткого замикання електромережі зайнялась вогнем цегляна господарська споруда. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5. Вогнем знищено частково перекриття, речі домашнього вжитку.

Також о 21:26 у селі Кадище Ківерцівського району через несправність пічного опалення зайнявся вогнем 2-х поверховий цегляний будинок. Ліквідували вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6 та місцеві пожежні команди селищ Цумань та Олика.

Управління ДСНС у Волинській області просить громадян не перегрівати печі опалення понад міру, не використовувати для їх розпалення легкозаймисті речовини, не розміщати поблизу печей та електричних обігрівачів горючі матеріли та предмети. Пам’ятайте, що залишати вдома малолітних дітей наодинці з працюючими печами та електрообігрівачами небезпечно, унеможливте також їх забавки з сірниками та вогнем. Для запобігання пожежам внаслідок короткого замикання електричних, не слід їх перевантажувати і не вмикати одночасно декілька потужних споживачів.

У випадку пожежі телефонуйте «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Січня 2016 14:05
4 грудня - це вчора?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus