USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині за самовільне зайняття земельної ділянки судять фермера

25 Січня 2024 06:15
Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора фермерського господарства про вчинене самовільне зайняття земельної ділянки в охоронній зоні.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, навесні 2023 року, здійснюючи обробіток орендованих земельних ділянок неподалік від річки Західний Буг за межами села Кошари Ковельського району, фермер розорав та засіяв соєю 1,2 га земель прибережної смуги, які в користування чи власність йому не надавали.

Читати ще: Волинянин поблизу річки засіяв гречкою ділянку, яка йому не належить: його оштрафували на 17 тис. грн

Зауважимо, що у прибережній охоронній зоні заборонена будь-яка господарська діяльність, тому це є також порушенням природоохоронного законодавства.

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus