USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині загинув чоловік, який розчищав ліс

28 Січня 2018 13:41
На жителя села Затишшя під час розчищення ділянки лісу впала гілка, внаслідок удару чоловік отримав травми, несумісні з життям.

Про це інформує Район.Шацьк з посиланням на Шацьке відділення поліції.

Трагедія трапилася у п'ятницю, 26 січня. Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що під час розчищення ділянки лісу Піщанського лісництва, в ході зрізання дерева гілка впала на жителя с. Затишшя, 1970 року народження, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження. Під час транспортування до Шацької районної лікарні громадянин від отриманих травм помер.

Тіло померлого направили в бюро судово-медичної експертизи для проведення відповідної експертизи. На даний час матеріали по вказаному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus