USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили депутата і його спільників, які викрали мішок грошей

20 Травня 2015 13:42
Депутат однієї з сільрад Луцького району замість легкого заробітку нажив собі кримінал. 30-річний обранець громади разом із товаришем спокусився на чужі гроші, - інформує "Під прицілом".

Нагадаємо, близько 18:00 13 березня 2015 року 30-річний обранець громади разом зі своїм товаришем - 39-річним лучанином - розбили вікно в автомобілі водія Луцької філії ТОВ "Нова пошта", припаркованому поряд з будинком на вулиці Генерала Шухевича в обласному центрі, та викрали звідти чотири мішки грошей - майже 110 тисяч гривень.

Відбігши на сотню метрів від авто, зловмисники спинилися, аби роздивитися вміст викрадених мішків. У цей час їх помітили працівники "Нової пошти" та почали наздоганяти. Старшого з друзів з трьома мішками грошей вони таки наздогнали, а депутат сільради з одним мішком, у якому було понад 21 тисяча гривень, зумів утекти. Наступного дня він із усім награбованим сам прийшов у Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області.

У суді друзяки-грабіжники кількості викрадених коштів не заперечували, у вчиненному щиро розкаялись та просили суворо їх не карати. Збитки, завдані постраждалому, повністю відшкодували.

Постраждалий та його представник на судове засідання не з'явилися, а подали заяву про слухання справи у їх відсутності. Претензій до обвинувачених не висували та попросили суворо їх не карати.

При обранні покарання Луцький міськрайонний суд врахував, що зловмисники вчинили кримінальне правопорушення, яке належить до категорії тяжких злочинів, однак раніше не судимі, мають постійне місце проживання, де характеризуються винятково позитивно, на їх утриманні знаходяться малолітні діти,вину визнали та щиро розкаялись у вчиненому, активно сприяли розкриттю злочину, збитки повністю відшкодували, тому призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком три роки.

На вирок суду може бути подана апеляція до Апеляційного суду Волинської області протягом 30 днів з дня його проголошення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не пацик Показати IP 20 Травня 2015 14:15
якби викрали два -то б несиділи : мали б чим поділится а одним мішком ділится важко
Анонім Показати IP 20 Травня 2015 15:04
Любопытно, что ответил ваш президент на прямой вопрос корреспондентки? https://vk.com/video196561041_171313197?list=26723dcb
лучанка Показати IP 20 Травня 2015 17:30
А прізвище да*нів чому не вказано?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus