USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині затримали Mercedes-Benz із дубами з підробленими документами

5 Березня 2018 09:49
У місті Ковель поліцейські спільно з лісівниками зупинили автомобіль із деревиною дуба, документи на яку мали ознаки підроблення. Вантажівку затримали. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 358 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

Так, працівники сектору реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції та працівники місцевого лісового господарства вантажівку "Mercedes-Benz" із деревиною зупинили на вулиці Луцькій. За її кермом перебував 60-річний житель Луцького району. Документи на лісопродукцію, які він надав, у правоохоронців викликали сумніви. Вони були з ознаками підроблення.

Поліцейські транспортний засіб із вантажем доставили на спецмайданчик Ковельського відділу поліції.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
13 Показати IP 5 Березня 2018 09:55
З Цуманського національного парку везуть!!! Кватирко мУлодець!!!
лучанин Показати IP 5 Березня 2018 12:38
По вечорам на Гіркій Полонці бачу постійно лісовози.. Та і не тільки там.. вони по всій області ганяють.. Так що ніхто і не припиняв ліс пи*дити..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus