USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині затримали автівку з 3 тисячами пачок контрафактних цигарок

31 Березня 2020 11:18
У Ковелі правоохоронці затримали автівку з понад трьома тисячами пачок контрафактних цигарок.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон у фейсбуці.

Cпівробітники Луцького прикордонного загону, Управління стратегічних розслідувань Національної поліції та представники патрульної поліції міста Ковель заздалегідь отримали інформацію оперативників прикордонного відомства зупинити в місті Ковель автомобіль марки «Фольксваген» української реєстрації.

Під час його огляду в салоні правоохоронці виявили картонні ящики «Нова Пошта», у яких знаходились тютюнові вироби. Загалом 7 ящиків, з понад 3 тисячами пачок сигарет різних марок вилучили представники поліції. Тривають подальші процесуальні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Березня 2020 11:48
Чувак собі на карантин прикупив, майте совість!
Я Показати IP 31 Березня 2020 13:33
Мені цікаво, а хто відчиняє двері авто на вимогу поліції і дає дозвіл на огляд авто? є поняття поверхневого огляду (ззовні авто), на все інше потрібна ухвала суду або особистий дозвіл власника авто, на самий край користувача (водія). Це приватна власність. Це точно теж саме що до вас постукають в двері квартири, скажуть добрий день ми з поліції, будем проводити у вас дома огляд, покопаємось в брудній білизні
ПРАВДА до Я Показати IP 31 Березня 2020 14:08
Жаль, що захищаєте цього шахрая. Саме для таких у нас завжди згадують норми Закону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus