USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Придбати контрафакт на Волині? Не проблема!

6 Червня 2014 13:15
Депутати міської ради Володимир-Волинського стверджують, що їхнє місто перетворилося на контрафактну столицю Західної України. На їх думку, торгівля нелегальним товаром, а ще бізнес валютних «мінял», може відбуватися за «дахування» місцевої міліції, - інформує ZIK.

Зокрема, міські обранці називають імена заступника начальника Володимир-Волинського міськрайонного ВМ УМВСУ у Волинській області Віталія Здомищука і заступника начальника міліції Волині Олександра Никитюка.

Журналісти завдяки експерименту переконалися: придбати контрафакт у Володимир-Волинському – справді не проблема. Журналісти придбали і «ліву» горілку – 25 грн. за пляшку, і сигарети – 56 гривень за блок. Також стали свідками, як у місті ящиками скуповують контрафакт.

Про свій експеримент розповіли Віталію Здомищукові.

«Ми маємо таку інформацію, але вона не реалізовується за п’ять хвилин, є системний підхід. Факти ми виявляємо. Але розслідувати їх – це компетенція податкової міліції», – прокоментував повідомлення «Спецвідрядження» правоохоронець.

Олександр Никитюк відкидає звинувачення депутатів. Каже, що ні він, ні його родина до нелегальної продукції не мають жодного стосунку. До речі, кілька років тому Никитюка підозрювали у зв’язках із особами, які причетні до контрабандних операцій на українсько-польському кордоні.

«Проводилася перевірка. Міністерство внутрішніх справ порушень не виявило», – говорить зараз Олександр Никитюк.

Ще один популярний тип «бізнесменів» у Володимиру-Волинському – валютні «міняли». Журналісти поспілкувалися із одним із них. Він розповів, як реагує на їхню діяльність міліція: «Їм платилося, конкретно платилося, – стверджує чоловік. – Якось я відмовився, бо не мав грошей. Заарештували і призначили штраф. То годівниця для них. Вони «пасуться з того».


Як і попередні закиди, так і ці Здомищук і Никитюк відкидають: визнають, проблема «мінял» є, але із незаконним обігом валюти ведеться активна боротьба.

Наразі Олександр Никитюк і далі залишається при посаді. А Віталій Здомищук може отримати підвищення та очолити міліцію Володимир-Волинського вже найближчим часом. Адже на затвердження до МВС скерували саме його кандидатуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 6 Червня 2014 14:53
Хм.....а що тут поганого?
,f,f Показати IP 6 Червня 2014 15:47
Володимирці ,а чого ми небачили цього раніше???? аде ми були коли при владі був Янукович,коли це все починалось у нас на очах, ми ж самі ходимо до того чи іншого закладу і також шукаємо де дешевче)))) тож зрозуміло що тут криша не в мвс а в прокуратурі, прокуратура керуючий орган над мвс, без її відому в мвс нічого неробиться( міліція арештовує ,а прокуратура відпускає за недостатністю доказів) скажіть чи ми самі недавали тих взяток при лікарняному чи в навчальному закладі наші діти вчаться зовсім без грошей... як на мене то корупція найбільша в лікарнях і в навчальних закладах, шановні несподобається нам той чи інший керівник СКИНЕМО))) давайте побачим що буде дальше))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus