USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали крадія деревини

16 Квітня 2020 14:24
У Локачинському районі поліція викрила лісопорушника, який здійснив крадіжку деревини породи сосна.

Про це повідомляє Локачинське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

14 квітня поліцейські Локачинського відділення поліції спільно з лісовою охороною ДП «СЛАП «Локачі Агроліс»» встановили особу місцевого жителя, що здійснив крадіжку деревини породи сосна з лісового масиву на території Локачинського району.

Викрадене майно вилучили. За цим фактом слідчими внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна – крадіжка). Санкція статті передбачає зокрема позбавлення волі до 3 років.

Крадію, за погодженням із Локачинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури, повідомили про підозру у вчиненні правопорушення. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 16 Квітня 2020 13:56
Шановні поліцейські ви знов напевно зловили якогось дідулю з дровами? А ті хто у вас під носом роками краде,і кубами то ви їх не бачите???? Ви просто робите вигляд що не бачити !!!!!! Напишіть до своєї статі скількома дровами ви зловили бідолагу того
кубами до Сергій Показати IP 16 Квітня 2020 16:00
ти хотів сказати машинами вагонами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus