USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали львів’янина, який був у розшуку

6 Травня 2015 16:56
На Волині чоловік переховувався, оскільки перебував у розшуку за невиконання рішення суду. Зловмисника підозрюють у чотирьох крадіжках, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини луцького райвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжки грошей від пацієнтів лікарні. Загалом правоохоронці отримали чотири таких заяви.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 49-річний житель Львівської області, який перебував у розшуку за невиконання рішення суду.

Злодій у минулому вже відбував покарання за скоєння крадіжок, однак це не завадило йому знову переступити межу закону. Львів’янин ніде не працює та не має постійного місця проживання, тож вирішив заробляти, обкрадаючи інших.

– Чоловік діяв доволі просто: під чужим іменем лягав у лікарню та обкрадав інших людей, – розповів заступник начальника Луцького РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Леонід Прокопчук. – Жертвами, як правило, ставали ті, хто залишав свої речі без нагляду. На «зароблені» гроші чоловік винаймав житло та жив для власного задоволення.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ше один любітєль по Показати IP 7 Травня 2015 00:34
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus