USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині землю атошникам пропонують виділяти за результатами жеребкування

17 Лютого 2016 20:31
У Ківерцях члени профільної комісії заявляють про осіб, які претендують на земельні ділянки як нібито учасники бойових дій на сході країні, а натомість – вони не мають жодного стосунку до АТО, а деякими займається військова прокуратура.

Так, у Ківерцях працює комісія з організації проведення жеребкування щодо розподілу земельних ділянок між учасниками АТО. Голова постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради, депутат від партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Віктор Лисюк розповідає, що під час роботи комісії у нього виникла низка зауважень щодо підготовки подачі документів. Про певні процедурні порушення говорить і ще один член комісії, депутат міськради В’ячеслав Гордіюк.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

«Перед засіданням першої комісії представник від військомату переглянув списки претендентів на земельні ділянки і сказав, що бачить там людей, які не мають стосунку до АТО, а деякими займається військова прокуратура, – розповідає В’ячеслав Гордіюк. – Моє прохання назвати прізвища цих людей було проігноровано. На наступне засідання він приніс списки, але віддав їх голові Ківерцівської міської ради. На третій комісії я підійшов до секретаря, щоб подивитись список. Вона не надала. Почалось третє засідання комісії, я попросив цей список й у юриста міськради, вона сказала, що їй цей список не надавали».

«У неділю збиралась міська спілка ветеранів АТО. Там виступав «воєнком» і його заступник. Вони сказали, що ці люди не винні, що вони не потрапили у АТО і служили у воєнкоматі, і вони ніби теж заслуговують на земельну ділянку», - каже В’ячеслав Гордіюк.

«Викликає також сумнів внесення в список осіб за чергою, так як є заяви , в яких значно різняться в часі дати написання заяви і реєстрації, згідно якої внесена людина цей список, і, відповідно, її порядковий номер, – додає Віктор Лисюк. – Більше того, виявилося що «список» не оформлявся належно, тобто це не список, а перелік осіб в електронному форматі. Таким чином, після закінчення опрацювання заяв, я звернуся до міської ради із пропозицією про затвердження списку осіб, згідно дати подання заяви, а не реєстрації в журналі. Також, враховуючи, що кількість учасників бойових дій, які звернулися із заявою, значно перевищує кількість виділених земельних ділянок, вважаю, що справедливо було б провести жеребкування усіх земельних ділянок серед усіх заявників. Інакше буде не жеребкування, а просто розподіл певної кількості ділянок серед аналогічної кількості заявників, які зазначені першими у переліку. Саме цю свою думку я озвучив після одного з засідань. Безумовно, як затвердження списку, так і подання пропозиції щодо змін в Положення щодо жеребкування, буде робитися лише після узгодження із самими учасниками АТО».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 17 Лютого 2016 22:05
Заборонити перепродавати землю,черга відразу зменшиться в десятки разів.
Анонім Показати IP 18 Лютого 2016 09:34
Відмінити цей закон про видачу їм землі? Скоро будуть забирати у людей землю,щоб віддати їм,кому така дурня в голову прийшла.110 итсяч атошників,які там близько не були.Заберуть, і зразу продають землю.Ви що з глузду там посходили зверху.Не буде землі зерна засіяти ,будемо голодні.Добровольцями пруть самі ,щоб бабло скосити і пільги землю та квартири дати,бо всі голі та босі.Абсурд
Небайдужий Показати IP 18 Лютого 2016 13:52
В Ківерцях розгорнута масивна компанія по дискредитації воїнів АТО, воєнкомату ,волонтерів та самоборони майдану . Вже 3 неділі продовжуются нападки на цих людей . Тіньовим координатором даних дій виступає приватний нотаріус Кузьміч Надія ярий представник банди судів прокурорів,адвокатів та нотаріусів які щодня грабують українців вже скільки років підряд . Признавши сама себе "громадським діячем" назбиравши біля себе банду різних людей вона робить свою чорну справу. Реальне відео а не домисли людей які написали дану статтю мижете подивитись на сайті міської ради .Слава Україні !
депутат ради Ківерці Показати IP 18 Лютого 2016 17:35
Насправді панове в списках претендентів немає жодної людини яка не перебувала б в зоні АТО . А те що військові як громадяни перебувають на загальному обліку ,то не путайте одне з іншим .В нас тисяча сто людей на загальному обліку перебуває... Чи може вже не мають права ставати на чергу ??? Абсурд для того і створена комісія, щоб провести жеребкування між учасникам які мають посвідчення УБД і зробити це прозоро, Інше питання що депутат Гордіюк В .Ф ."дуже великий знавець військових подій " І дозволяє собі коментувати де хто був і хто заслуговує а хто ні. Того і розгорівся скандал навколо його поведінки а не навколо виділення землі, і насправді ніхто на землі не спекулює, просто на цьому декотрі хочуть зробити піар , А Гордіюк В Ф вже провів межу і поділив на свій чужий одні менти інші військові туристи, цікаво по яких кретеріях визначав??? І хто дав право ? А якщо є то хай скаже по призвищах, а не загальними фразами А нарахунок того що військова прокуратура кимось займається... то мусить пройти рослідування, і не треба забирати в людини право на те що її належить, може виявитись що вна нівчому невинна тоді що? В даний момент ведеться слідство по бійцях 51-шої бригади які потрапили на територію Росії , якщо це Гордіюку невідомо ,можливо на Грушевського ( Кузміч Н ) не підсказали то за нього прикро комнетує те що приблизно незнає...Хам
Вячеслав Гордіюк до депутат ради Ківерці Показати IP 18 Лютого 2016 23:24
це не мої слова по поводу тих людей які стоять у списках а представника воєнкомату ЧОХЛЕНКА цитую (у списках є люди які не мають ніякого відношення до учасників АТО і деякими займається військова прокуратура)
Сусід Гордіюка Показати IP 18 Лютого 2016 17:40
Славік ти скільки піску вкрав з салдацького озери і тижнями ховався від міліції, забувся? Нагадаєм .
Вячеслав Гордіюк до Сусід Гордіюка Показати IP 18 Лютого 2016 20:06
Зайди в гості сусід і я тебе навчу як писати без помилок
Справедливий Показати IP 18 Лютого 2016 17:57
Є інформація , яку Гордіюк ВФ сам підтвердив що в Авгані перебував 7-м діб. За то до атошнікив вчеписвя скільки хто був і де . І ще цікавий факт що з держави вибиває 180-тисяч за поранення. І це в той час яколи хлопцям які втратили кінцівки чи потребують за кордоном лікування вся країна скидається !!! Совість мавби нічого тобі небракує , хіба що здорового глузду !!!
вячеслав Гордіюк до Справедливий Показати IP 18 Лютого 2016 20:15
сусід справедливий одна людина і я знаю хто і дуже безграмотна не пишіть не позортесь
колишній ківерчанин Показати IP 18 Лютого 2016 18:18
мені теж було прикро побачити пані Надію в рядах типу "громадських діячів". такі діячі громаду точно доведуть, тільки не туди. невже в ківерцях дефіцит на порядних людей?
Вячеслав Гордіюк до колишній ківерчанин Показати IP 18 Лютого 2016 20:18
таких як ви да і безграмотних
справжня Ківерчанка до колишній ківерчанин Показати IP 18 Лютого 2016 21:36
В Ківерцях після майдану був один клоун в райраді. благо завдяки останнім виборам його позбулись..... та тепер в міській раді появився ГОРДИЙ БИК..... Чесно кажучи навіть не знаю хто з них кращий...."в семье не без урода" перепрошую за російську
Ігор до колишній ківерчанин Показати IP 19 Лютого 2016 07:34
Мабуть Надя в десятку попала за статтю "Дикі речі" і " Наболіло"
Прокурор Показати IP 18 Лютого 2016 19:49
А дійсно панове за не законний видубуток піска на озері солдатському треба справу підняти. Сядем всі !
Вячеслав Гордіюк до Прокурор Показати IP 18 Лютого 2016 20:31
слухай ти ВИДУБУТОК ти хоть соображаєш що ти пишеш СПОЧАТКУ ПІДНІМИ СВІЙ
Вячеслав Гордіюк до Вячеслав Гордіюк Показати IP 18 Лютого 2016 21:00
видубуток
ОЛЕНА Показати IP 18 Лютого 2016 21:23
ГОРДИЙ БИК має посвідчення афганця при тому. що в афганістані він прослужив аж СІМ днів...... ото вояка.... я не здивуюсь . якщо він щей нагороди нам покаже..... а на комісії він хоче розібратись хто воював . а хто ні..... може почнете з себе .... покажіть приклад - відмовтесь від посвідчення афганця.... і взагалі справжні афганці зараз теж воюють в АТО. а не протирають свої штани в депутатах.... вперед на передову і докажи що ти воїн а не ШМАТА....... ГАНЬБА таким "горе афганцям".......
Вячеслав Гордіюк до ОЛЕНА Показати IP 18 Лютого 2016 22:25
По поводу моїх 7 днів це недостовірна інформація і звідки ви її взяли а по поводу АФГАНЦІВ і настоящих АТОВЦІВ які не протирають штани ми всі знаєм тільки боїмося сказати вслух так що помовчіть БУДЬ ЛАСКА
Вячеслав Гордіюк до ОЛЕНА Показати IP 18 Лютого 2016 22:28
а ваш чоловік не ШМАТА
баба Параска Показати IP 18 Лютого 2016 23:12
В Кузміч Надії є свої рахунки з мером, от зводить вона їх не сама а через таких нед* умків як Гордіюк і компанія... Імена їх скоро стануть відомі. Постійте біля ноторіальної "контори" і подивіться хто туди ходить по декілька раз на день, і все стане ясно. От тільки на цей раз перестаралися, схаменіться Надія, ви вже себе видали своїми публікаціями та коментарями !
до славіка Показати IP 18 Лютого 2016 23:21
таке враження з коментарів цього чуда що він не сповна розуму
Прокурор Показати IP 18 Лютого 2016 23:26
Що згадав Славік як техніку в лісі ховав , щоб не заарештували? Скільки пісочку з колії взяв не законно ? Понаривав там ям не пройти не проїхати ? І хто допоміг ці справи владнати ? Викриється все.
ків до Прокурор Показати IP 20 Лютого 2016 00:01
хто, хто гетьманчук
Краєзнавець Показати IP 18 Лютого 2016 23:40
Вячеслав Феофанович а забули ви як рибу глушили на солдатському озері, і нагарячому вас спіймали не встидно ні ? Тоді поділіться досвідом як це робити ? Сидівби тихенько мовчав ато розійшовся.
Сусід Гордіюка Показати IP 18 Лютого 2016 23:51
Славік а ти свої кометарі читав хоч раз, "грамотний ти наш" ні розділових знаків, ні змісту думка обриваєтиься на півречення "несмачний венігрет".
добрий Показати IP 19 Лютого 2016 10:06
комісія не засідає бо практично всі члени комісії відмовились працювати з піарником та ідіотом
Коля Показати IP 19 Лютого 2016 15:42
З коментів видно, що нема порядку в тій Ківерцівській міськраді. Понавибирали всяких членів комісій, які скрізь пхають носа. Гнати їх! В Луцьку скільки цим питанням займаються, і все проходить тихо. Кому треба, тому й дають. А то розвели демократію.
Найсправедливіший ко Показати IP 19 Лютого 2016 16:18
Вячеслав Феофанович тирив пісок і глушив рибу, мер тирив бюджетні гроші, "мєнти" тирили все, шо могли. "Не ми такі - життя таке." Та життя ж міняється, і хто розумніший, до нього пристосовується. Крикуни почали кричати "Геть! Ганьба", претинденти і кандидати в скорботних красивих позах відстоювали панахиди по загиблих і розповідали, як ми їх не забудемо, ще хтось фоткався на фоні здоровенних клунків назбираної людьми допомоги бійцям, мовляв - дивіться скільки всього ми солдатикам відвеземо. Ось так в трудах і заботах дожили до того дня, коли прийшла пора ділити землю, та ще й не собі, а людям. А таке в Ківерцях буває дуже рідко, особливо якщо людям. Так що, нічого дивного нема, що посварились між собою. Буває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus