USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

На Волині жителю Львівщини, який пропонував $1500 поліцейському, оголосили підозру

19 Червня 2020 12:40
Слідчі детективи ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України жителю Львівщини, котрого учора затримали під час надання неправомірної вигоди керівнику одного зі структурних підрозділів Горохівського відділу поліції.

Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі, повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

Чоловік надав 1,5 тис. дол. США поліцейському, аби уникнути кримінальної відповідальності за незаконну порубку та перевезення лісодеревини. Задокументували правопорушника під час дачі грошей. Кошти вилучили.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 19 Червня 2020 15:28
Подібні новини щоденно, але чомусь не чути обурених коментаторів стосовно корумпованого суспільства, які з шкури вискакують, коли на хабарі затримують якогось павоохоронця.
цікаво Показати IP 19 Червня 2020 16:08
Слідчі детективи ГУНП у Волинській області - хто такі. Таких посад в структурі поліції немає. які детективи. не смішіть народ
Народна прокуратура Показати IP 19 Червня 2020 17:47
Є у поліції підрозділи детективів. Діють в порядку експерименту вже кілька років, Ви дуже відстали від життя, Цікаво, тому не смішіть народ, як Ви кажете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus