USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині зіткнулися два «Мерседеси»

17 Липня 2016 09:03
Автомобіль «Mercedes Sprinter» жовтого кольору рухався по вулиці Сковороди у Нововолинську і на перехресті вулиці Миру зіткнувся з легковим авто також марки «Mercedes», який від удару перевернувся.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Водій жовтого мікроавтобусу виявився не місцевим. Він пояснив, що не знав, де у Нововолинську знаходяться дорожні знаки, а так, як знак «Дати дорогу» на перехресті був розвернутий в інший бік (дивіться фото), його він не побачив, тому подумав, що перехрестя рівнозначне, а виїхавши не помітив як в нього врізався легковий «Mercedes», внаслідок чого останього відкинуло на пару метрів і перевернуло.
Постраждав в цій ситуації тільки водій легкової автівки, йому відразу була надана перша медична допомога та доставлено в Нововолинську ЦМЛ.

У цій ситуації не можна однозначно сказати, хто винен, так як встановленний дорожній знак не показує, як проїзджати перехрестя, це до речі дуже поширено в нашому місті, - пише місцеве видання. Можливо, якщо б знак був правильно встановлений, цього ДТП взагалі не було б.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Водій Показати IP 17 Липня 2016 09:36
Приколіст, що розвернув знак. Йди подивися, що наробив. Твої рідні не мають авто? А могли б бути пасажирами.
А Показати IP 17 Липня 2016 10:44
А з якою швидкістю рухався легковик? Напевно 30 км на годину. Не літайте, і будете цілі. Хоч водій легковика правий, але здоров'я це йому не добавить.
Василь до А Показати IP 17 Липня 2016 15:47
А тут з фото видно що вони обидва ледь-ледь повзли.
ac Показати IP 17 Липня 2016 12:00
Не місцевий повинен знати вимогу ПДР яка говорить що 16.14 Якщо головна дорога на перехресті змінює напрямок, водії транспортних засобів, які рухаються по ній, повинні керуватися між собою правилами проїзду перехресть рівнозначних доріг. Цим правилом повинні керуватися між собою і водії, які рухаються по другорядних дорогах. 16.15 Якщо неможливо визначити наявність покриття на дорозі (темна пора доби, грязь, сніг тощо), а знаки пріоритету відсутні, водій повинен вважати, що перебуває на другорядній дорозі. ! Якого х*ра летів? Немісцевий-вчи ПДР! Думав,що то головна? Винен-100% !
мть до ac Показати IP 17 Липня 2016 12:50
Ти такий "умнік", а їздиш велосипедом!
ac Показати IP 17 Липня 2016 12:01
16.14 Якщо головна дорога на перехресті змінює напрямок, водії транспортних засобів, які рухаються по ній, повинні керуватися між собою правилами проїзду перехресть рівнозначних доріг. Цим правилом повинні керуватися між собою і водії, які рухаються по другорядних дорогах. 16.15 Якщо неможливо визначити наявність покриття на дорозі (темна пора доби, грязь, сніг тощо), а знаки пріоритету відсутні, водій повинен вважати, що перебуває на другорядній дорозі.
знак уступить дорогу Показати IP 17 Липня 2016 19:44
навряд с чем перепутаеш.прозто баняк у ездуна на бусе не в ту сторону прикручен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus