USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на Відродження зіткнулися легковики. Відео

5 Січня 2022 20:51
На проспекті Відродження у Луцьку зіткнулися легковики «Рено» і «Пежо».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Аварія сталась близько 19.20 5 січня.

Зі слів очевидців, «Рено» рухався своєю смугою, коли водій «Пежо», що рухався назустріч, почав повертати з головної дороги в провулок. Відтак відбулося зіткнення.

У «Пежо» повністю розбита передня частина, а в «Рено» – значно пом’ятий правий бік.

На щастя, в аварії ніхто не постраждав.

На місці працює патрульна поліція, яка і встановить усі обставини аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орест Показати IP 6 Січня 2022 06:37
Після аварії в тому місці утворився затор. І невдовзі навпроти сталось ще одне ДТП. На дорозі біля 11 будинку постійно паркуют гонщики свої автомобілі з лаветами( хоча по тій стороні стоїть знак стоянка заборонена з 22.00 до 6.00), але знаки не для них. В правому ряду їхало БМВ ( чемно їхало , нікого не зачіпало) а в лівому їхало ПЕЖО яке перед світлофором різко взяло в право ( просто водій не дивився по зеркалам , думав що він один на дорозі король, і спричинив зіткнення) як би в правому ряду не організували стоянку ГОНЩИКИ то у водія бмв була б можливість уникнути зіткнення відхилившись в право. А так він стійко прийняв удар!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus