USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині знешкодили 34 боєприпаси часів минулих воєн

8 Червня 2018 21:47
У період з 5 по 7 червня сапери групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 34 вибухонебезпечних предмети, виявлені волинянами на території Камінь-Каширського, а також у селах Таболи, Старі Червища Камінь-Каширського району, в селах Верба та Нехворощі Володимир-Волинського району, в селах Грабове та Паридуби Старовижівського району, в селах Нові Підцаревичі та Лісово Маневицького району.



Про це повідомляє прес-служба ДСНС Волинської області.

Усі знахідки піротехніки почергово знешкодили на спеціально відведених майданчиках, а прилеглі до місць виявлення території додатково обстежили.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян при виявленні вибухонебезпечних предметів повідомляти за номером «101» або «102. Категорично забороняється такі знахідки пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось їх накривати; неприпустимо здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, оскільки такі предмети можуть детонувати будь-якої миті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus