USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знімуть фільм про УПА

14 Липня 2021 21:47
Знімуть чотирьохсерійний історичний телепроєкт про УПА «Українське підпілля на Волині».

Про це йдеться на сторінці кінорежисера Сергія Шараєвського у Фейсбуці.

«Ми довго йшли до цього моменту. Ще восени минулого року взяли участь в конкурсі проєктів. Заповнили документи, відзняли промо, пройшли пітчинг, потрапили до «довгого списку». Це означало, що проєкт пройшов, але коштів на нього в той момент не було. В березні 2021 року брали участь у чудовому навчанні зі зйомки документальних фільмів та телепередач. Але, якщо чесно, закрадалася думка, що коштів не буде і цей проєкт ляже в шухляду.

Та в червні продюсер Костянтин Лоцман порадував тим, що фінансування є і проєкт може зніматися. І ось, пройшовши всі формальні процедури, ми спільно дійшли до точки нашого старту», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВВП Показати IP 14 Липня 2021 22:42
Та скресло вже те Суспільне, вже дійшло до того, що в липні - в ефірі відпустка, вже немає ні техніки, ні кадрів, ото поки Київ ще грається у "пітчинги",
КлОУН Показати IP 15 Липня 2021 10:56
І обов'язково якогось афроукраїнця на головну роль. У Європах та Америках таке люблять.
Рауль Показати IP 20 Липня 2021 12:27
Очень востребованный фильм для современности

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus