USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На Волині знову горить ліс: місцеві говорять про підпал

20 Вересня 2016 21:48
Лісові масиви поблизу міста Любомль та села Машів спалахнули у вівторок ввечері, 20-го вересня, пише КОРДОН.

До обіду цього ж дня ледве вдалося ліквідувати пожежу в лісах з іншої сторони Любомльщини, неподалік від села Вигнанка. Вогонь рецедивно спалахував кілька діб.

Нагадаємо, що ще в суботу, 17-го вересня, поблизу села Вигнанка господарі спалювали сухе бадилля на городі. Тоді, зі слів очевидців, полум’я вдалося загасити. Однак у понеділок вогонь знову запалав в районі 27-го кварталу лісових угідь ДП “Любомльського лісового господарства”

Тепер горить найактивніше неподалік від кемпінгу “Машівський бір”, по іншу сторону міжнародної траси. На щастя, в небі згуртовуються хмари, очікується дощ, що може допомогти ліквідувати лихо.

Подейкують, що хтось спеціально підпалює ліси в районі, адже вже третій день спеки немає й на вулиці прохолодно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus