USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зупинили авто із «нікому не потрібною» деревиною

30 Травня 2017 12:24
Лісівники Камінь-Каширщини виявили самовільну рубку, що тягне на кримінал.

Так, працівники Державної лісової охорони ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» (мобільна рейдова група) спільно з поліцією днями затримала бус із деревиною без документів.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

За гарячими слідами також вдалося встановити факт самовільної рубки у кв.33 Кримнівського лісництва. Тож фактично лишилися формальності, щоб у суді довести вину лісопорушника. А зважаючи на суму завданих збитків – це майже 42 тис. грн – за таке вже чоловіка чекає кримінальна відповідальність.

Спочатку увагу лісової охорони привернув тентований автомобіль на дорозі. Інтуїція не підвела. Під час огляду автівки там виявили деревину породи сосна. Без маркування. Без жодних документів, які б підтверджували її походження.

Водій, звісно, намагався виправдатися. Пробував розповісти щось про те, як випадково їхав повз, побачив «нікому не потрібну» деревину, от і забрав…

Нині ту «безгосподарну» деревину секвестровано. Поки триває слідство, вона зберігатиметься на нижньому складі ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знову я Показати IP 30 Травня 2017 16:05
Ви барани - це ніякий не "бус". Це вантажний автомобіль.
ну ну. Показати IP 30 Травня 2017 21:19
Судячи з підстилки,не перший раз «нікому не потрібну» деревину знаходить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus