USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинській шахті виявили більше півсотні порушень охорони праці

6 Вересня 2016 09:44
62 порушення вимог законодавства з охорони праці, за які притягнули до адміністративної відповідальності 5 посадових осіб, в тому числі виконувача обов'язків директора шахти, виявили на базі ДП “Шахта №1 Нововолинська”. Про це повідомляє Конкурент.

Заступник начальника Управління Держпраці у Волинській області Ігор Кузьмінський наголосив керівництву шахти на обов’язковому усуненні всіх виявлених порушень.

“Звертаю увагу керівництва підприємства на низку особливо важливих питань, зокрема на отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки”, – зауважив він.

Головні державні інспектори Управління перевірили дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, а також ведення робіт, пов’язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною.

Виявили 62 порушення вимог законодавства з охорони праці, найбільшим порушенням є відсутність дозволу. Порушення виявили у дільниці стаціонарного обладнання, дільниці шахтного транспорту, геолого-маркшейдерській службі, дільниці ремонтно-відновлювальних робіт, службі енергетики, котельні та в роботі служби охорони праці.

У результаті перевірки та з огляду на виявлені порушення рекомендовано негайно зупинити експлуатацію електротельфера, балона зрідженого вуглеводного газу з простроченим терміном посвідчення, виконання робіт в електроустановках напругою вище 1000 В та експлуатацію підземних трансформаторних підстанцій. Також рекомендовано зупинити виконання робіт в електроустановках підземними електрослюсарями.

За виявлені порушення нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 5 посадових осіб, в тому числі в.о. директора шахти.

Посадові особи Управління Держпраці видали керівництву ДП “Шахта №1 Нововолинська” обов’язковий до виконання припис із вказаними порушеннями вимог нормативно-правових актів і зобов’язали усунути порушення у строки, визначені законодавством України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus