USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волинській та Одеській митницях вилучили кавових зерен на понад 4 млн

13 Квітня 2023 09:43
Координаційно-моніторингова митниця виявила незаконне переміщення в Україну кавових зерен на понад чотири мільйони гривень

Про це інформує Державна митна служба України.

Митниця провела аналіз митного оформлення вантажу «кава несмажена» бразильського та індійського походження на адресу однієї з українських компаній – імпортерів.

За результатами опрацювання документів, отриманих від митних органів Німеччини, встановили факт подання до митного контролю документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника та одержувача товару.

Так, під час перетину митного кордону в зоні діяльності Одеської та Волинської митниць Координаційно-моніторингова митниця затримала два транспортних засоби, що переміщували в Україну товар «кава несмажена» загальною вагою 38 784 кг та вартістю 112 704 доларів.

За цим фактом склали два протоколи про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України із подальшим вилученням предмету правопорушення.

Наразі триває перевірка інших аналогічних переміщень та надалі Координаційно-моніторингова митниця складе протоколи про порушення митних правил на загальну суму понад 28,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 18 Квітня 2023 09:41
Стратегічний товар . Видно хотіли селянам дати як посівний матеріал або роздати бідним щоб неспали і працювали і вдень і в ночі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus