USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани на фестивалі з пляжного волейболу: море емоцій і три «золота»

22 Липня 2015 07:00
Х обласний фестиваль з пляжного волейболу відбувся днями на озері Згоранське у селі Згорани, – інформують організатори – Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях взяли участь 33 команди у вікових категоріях: чоловіки до 35 років, 36-45 років, 46 років і старші, жінки.

Окрім команд з Волинської області (Луцька, Ковеля, Нововолинська, Шацька, Старої Вижівки) на фестиваль завітали гості з Рівенщини (Млинова) та Львівської області (Львова, Сокаля та Червонограда).

У ході запеклих матчів місця серед вікових категорій розподілилися наступним чином: серед чоловіків віком до 35 років перше місце виборола команда з Луцька (Сергій Капелусь - Віктор Положевець), друге – команда з Млинова (Олег Покотило - Віктор Михайлов), третє – команда Ковеля (Вадим Грек – Олександр Майданець).

У віковій категорії чоловіки 36-45 років переможцем стала команда з Луцька (Володимир Лісобей - Олександр Мельник), срібним призером стала команда зі Старої Вижівки (Олександр Гурький - Геннадій Хлопук), бронзові нагороди виборола команда з Шацька (Микола Сінчук – Віктор Найда).

Серед чоловіків віком 46 років і старші перше місце посіла команда з Луцька (Ігор Рясик - Ігор Тартаковський), друге місце – команда зі Старої Вижівки (Петро Чорний – Ярослав Бащук), третє місце у команди з Ковеля (Микола Левчук – Анатолій Шворак).

Серед жінок перемогу святкувала команда зі Львова (Оксана Фігура - Тетяна Чарнож), срібні медалі завоювали представниці з Ковеля (Марина Шматюк – Любов Філонович), третє місце посіла команда з Червонограда (Галина Шевчук – Тетяна Степанич).



Переможців та призерів фестивалю нагородили медалями, грамотами, дипломами, кубками і призами від організаторів та спонсорів.



До слова, луцька волейболістка виграла «срібло» на корейській Універсіаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus