USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинському озері відкрили сезон катання на ковзанах

1 Грудня 2018 14:10
Кінець листопада подарував волинянам справді морозні дні.

Декілька ночей підряд нічна температура сягала майже -10, завдяки чому деякі озера Шацького нацпарку скувало льодом, пише Район.in.ua.

Серед улюблених місць відпочинку шачан як влітку, так і взимку, є озеро Чорне, де залюбки можна покататися на ковзанах. Скористалася таким шансом викладачка Шацького лісового коледжу Леся Арват. А фото першого катання на ковзанах в цьому сезоні вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

«Ця осінь була незвичайна та незабутня своїми подіями у моєму житті! Тому і останній день осені мав стати не таким, як решта. Відкрито сезон катання на ковзанах на озері Чорне!!!» – ділиться враженнями шачанка.

Також світлинами замерзлого озера діляться у соцмережах й інші місцеві жителі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus