USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На волинському озері влаштують караван-фест

25 Липня 2015 13:52
Караван-фест «Шацькі озера» влаштують поблизу озера в селі Гуща Любомльського р-ну, – інформує прес-служба Волинської ОДА.

Захід стартує вже сьогодні, 25 липня, і триватиме до 1 серпня.

Він відбуватиметься на території першого на Волині кемпінгу для автотуристів, що облаштований за кошти Європейського союзу в рамках проекту «Польсько-українська співпраця з розвитку туризму на прикордонні». Мета заходу – покращення привабливості та ефективне використання туристичного потенціалу п’яти гмін Люблінського воєводства Польщі та Гущанської сільської ради.

Організатори впевнені, що проведення фестивалю сприятиме соціально-економічному розвитку села, зміцненню туристичного потенціалу області та формуванню її позитивного іміджу в цілому, адже учасниками дійстві будуть авторустити, власники «будинків на колесах» із Польщі, Білорусі, Угорщини, Росії та України.

Програмою заходу передбачили вилов риби, збирання грибів, ягід та лікарських трав, виступи фольклорних та танцювальних колективів, спортивні змагання тощо.

Зазначимо, що організаторами заходу є спільнота автомандрівників Westcampers, Гущанська сільська рада. Дійство відбудеться за сприяння департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus