USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На озері Світязь - туристичний бум

9 Серпня 2015 17:25
Мальовничі краєвиди та чиста вода озера Світязь щороку приваблюють не тільки туристів з різних куточків України, а й з інших країн. Цьогоріч на Шацьких озерах туристичний бум, ніде яблуку впасти.

Зважаючи на те, що Крим тепер для українців закритий, а за кордон їхати – дорого, всі ринули на Шацьк.

Факти дізналися про ціни та умови відпочинку на Світязі.

Перед в’їздом – шлагбаум екологів, 20 гривень за авто, 5 гривень за кожну дорослу людину.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКОЛОГІЧНИЙ ПОСТ НА СВІТЯЗІ: КУДИ ЙДУТЬ ГРОШІ, ЯКІ ПЛАТЯТЬ ТУРИСТИ

Мінімальні умови коштують 80 гривень, а максимальні ціни за котеджі складають до 2 000 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 9 Серпня 2015 17:36
Крим незакритий. Заїхати в Крим нема проблем.Справжні українець не буде фінансувати фашистських колабораціоністів та російських окупантів.
Літо до дідо Показати IP 9 Серпня 2015 20:32
Крим не закритий ?Так заїхати в Крим можливо... !? А от чи виїдеш ... і з чим виїдеш?
Дончанин до Літо до дідо Показати IP 9 Серпня 2015 20:53
Веди себя по человечески. И к тебе в Крыму будет человеческое отношение.
Назар до Дончанин Показати IP 10 Серпня 2015 10:30
Там уже вистачає "вежливых человечков".
Дончанин до Назар Показати IP 10 Серпня 2015 17:34
Я сам родом из Крыма. Поэтому знаю, что говорю.
.))) до Дончанин Показати IP 10 Серпня 2015 21:31
Ты та самая дочь офицера?
Волинянин Показати IP 9 Серпня 2015 21:11
Шановні , відправте тих " блюстителів порядку " прочитати ст.33 Конституції України : "Кожному, хто на законних підставах перебуває на територіїї України, гарантується свобода пересування " . А при користуванні : - будинком , стоянкою та іншим в Шацькому заповіднику ми платимо гроші з яких повинні сплачуватися податки державі !!! Куди дивиться прокуратура і інші правоохоронці , що діє ЛОХОТРОН по збору коштів - незрозуміло ??? Можливо він їхній ???
л Показати IP 9 Серпня 2015 22:19
Українці ставляться один до одного як до бидла. Так зараз на світязі аншлаг але треба відноситися один до одного як до людей. В пятницю пиїхав на світязь шукали житло знайшов двохмісну кімнату сказали 450 грн. Пішов до машини за дружиною щоб подивилася аоли повеинулися за хвилину номер вже коштував 600грн. Риби жива 65 грн. За кг. Чорниці 50грн. За літру совість треба мати волиняки.
Ковельчанин до л Показати IP 9 Серпня 2015 22:47
Хоеш дешевоі риби, візьми вудку сам спіймай, чорниць сам назбирай якщо дорого, а дорого кімната встанови намет на березі озера і буде тобі щастя!
рєбята Показати IP 10 Серпня 2015 00:33
рєбята---держава ніфуя для людей не робить...саме тому і треба крутитися як можеш))))комерція хай буде--бо це життя.
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 08:34
Мене завжди дивували люди, як пан з коментарями про ціни на чорниці і живу рибу. Чому кожен хоче свою працю продати дорожче, а працю іншого - взяти чимдешевше? Особливо це стосується праці на землі. Народ, пора відвикати від совка в голові, який нас підсадив на дешеву "хавку" ціною фактичного рабства селян (знаю, бо моя прабабуся і бабуся вже життя пропрацювали в колгоспі). Йде світова продовльча криза. Їжа вже ніколи не буде дешевою. Бо ніхто і ніде не біжить працювати на землі. Скрізь, від Європи до США, фермерам держава платить дотаціями, щоб люди хотіли цим бізнесом займатись. А пану хочеться просто дійсно порадити піти назбирати зараз, в кінець сезону (!) ту літру чорниць. Коли її вже ходять і по ягідці скубуть з голих кущів. А як назбирає, то нехай постоїть на трасі чи на базарі і коли прийде потенційний покупець, я побачу, в скільки цей пан оцінить свою роботу і свій час...
От до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 10:50
абсолютно вірно - не хочеш не купуй. Люди, ви нормальні, щоб платити такі гроші і підтримувати це жлобство і здирництво? Мовчки платите, а потім пищите - ах, ах, ах , яка дорожнеча кругом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus