USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волинському підприємстві загинув мельник

12 Вересня 2016 16:27
Мельник ТзОВ «Агропродукт-Горохів» загинув на виробництві - не вимкнувши млин, він виліз на станину, аби перевірити забиті циклони. Працівник при цьому перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у прес-службі Управління Держпраці у Волинській області.

Завершено розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком у ТзОВ «Агропродукт-Горохів».

Комісією зі спеціального розслідування нещасного випадку з’ясовано обставини та причини смерті мельника ТзОВ «Агропродукт-Горохів». Нещасний випадок стався 16 червня 2016 року в приміщенні млина, на виробничій базі в селі Холонів Горохівського району.

Наказом Управління Держпраці у Волинській області створено комісію зі спеціального розслідування смертельного нещасного випадку. Під час розслідування встановлено, що потерпілий, не вимкнувши млин, виліз на станину млина та саморобним гумовим молотком почав простукувати циклони, які були забиті. Штанину потерпілого зачепило валом приводу циклонів та намотало на ці циклони.

Технічні причини настання нещасного випадку відсутні. Організаційними причинами є невиконання вимог інструкцій з охорони праці та порушення технологічного процесу. Психофізіологічною причиною є алкогольне сп’яніння.

Розглянувши обставини та причини смерті мельника, комісія зі спеціального розслідування визнала даний нещасний випадок таким, що пов'язаний з виробництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
заінтригували Показати IP 12 Вересня 2016 17:08
а фото, фото де? хочу фото, крупним планом. деталей хочу. це тобі не якась там банальна мінно-вибухова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus