USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На волинську шахту запросили нову охорону, колишній досі боргують більше мільйона

20 Квітня 2016 14:26
На шахту №10 “Нововолинська” запросили нову охоронну фірму, хоч договір з охоронним підприємством "Бізон", якому винні більше мільйона гривень на заробітну плату, не розірвали. Про це інформує БУГ.

Охоронне підприємство “Бізон” вже більш як два роки добивається виплати заробітної плати. Про зароблені, але невиплачені гроші, писали і Демчишину, і Яценюку. Тепер надіються на Насалика.

Договір про надання охоронних послуг між ПАТ “Укрзахідвуглебуд” та ТОВ “Охоронне підприємство “Бізон” уклали 6-го грудня 2011 року, його досі не розірвали. Однак це не завадило працівникам приватної фірми з Сокаля паралельно влаштовуватися на роботу на шахту.

На підприємство прибули начальник із Києва, керівник філії з Сокаля, старший зміни і 8 охоронців. Сказали, що приїхали міняти пост, бо працівники “Бізону” не справляються. Директор охоронного підприємства “Бізон” Віталій Бувін намагався пояснити, що такі дії є незаконними.

“Той, що з Києва, сказав, що нічого знати не хоче, бо в нього є договір. Якщо вони збиралися міняти нас, то цікаво, з чого їм збиралися виплачувати гроші? Цього не розуміє ніхто. Може, директор шахти Кожушкін з власної кишені хотів дати?”, – відзначив Віталій Бувін.

Міністра енергетики і вугільної промисловості змінили, але вся команда попередника лишилася. Директор “Бізону” впевнений, що все залежить від того, як Насалик бачить питання невиплати заробітної плати і інші проблеми вугільної галузі Волині.

Хоч це вже зараз не актуально, Віталій Бувін писав листи і до Яценюка, і Демчишина. Відповіді не отримав.

“Міністр коштів не має, звертайтеся до Яценюка”, - сказав Віталію Бувіну радник Демчишина Крук.

В “Укрзахідвуглебуді” зараз теж новий керівник. Вже місяць входить в курс справ на підприємстві і говорить, що у нього й без охоронної фірми багато боргів.

Постає питання: то звідки чиновники збираються платити сокальцям? Чи не з заощаджених за два роки зарплат охоронців “Бізону”?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus